Ero puku ja päivällinen SuitLounge Suit vs Dinner Suit

Lounge sopii ja päivällinen puvut ovat joitakin puvut kuluneet miesten julkisissa tilaisuuksissa, retkiä ja muita kunnallisista yhteyksissä. Koska molemmat maat ovat vaatteet sarjaa käytetään julkisuudessa ja virallisissa tapahtumissa, molemmat puvut ovat on miehen 's vaatekaappi. On eroa aste muodollisuus kun tietty puku käytetään.

Lounge puku luonnehditaan kaksiosainen puku, joka koostuu paita kuluneet solmio ja housut. Paita 's värit ovat usein tummia sävyjä, mutta ei koskaan mustat. Takit ovat valinnaisia. Lounge puku on usein käytettävä semi-juhlaan tai tapahtumia, joissa on jonkinasteista muodollisuus ja casualness.

Toisaalta, illallinen puku on kolmiosainen puku, joka koostuu yleisen mustan puvun pariksi valkoinen paita ja liivi tai liivit sisällä. Puku voi myös olla kuluneet valkoiset (valkoinen takki ja valkoinen paita), kun taas muut vastaavat elementit puku voi olla musta (mustat housut, solmuke, ja mustat kengät). Vaihtaminen tie kuin kaulan lisävarusteena on rusetti. Illallinen takki (joko yksi- breasted tai kaksinkertainen breasted) on välttämätöntä täydentää virallisia ja tyylikkään ilmeen. On myös joitakin muita paloja, kuten taskuliinat tai nenäliinat, päällystakin, The cummerbund (for yksirivinen sopii), The boutonnire (tai napinläven), ja kalvosinnapit tai lyhyt nastoja. Jos ihminen on osa armeijan sotilaallinen koristeet voi olla myös osa hänen varusteet sijasta yllään mekko valkoiset tai sotkua mekko.

Silkkiä tai satiini käytetään usein kauluskäänteissä puvun 's käänne ja nauhat sivussa housujen. Päivällinen puku on enemmän erilaisia ​​kannalta tyyliä ja voi koostua monimutkaisia ​​yhdistelmiä. Viimeistele molemmat ulkonäkö, kiiltävä pari nahkakenkien usein kuluneet jalat.Useimmissa kertaa, puku (tai työpuku) on edullinen asu liikemiehiä tai toimistotyöntekijöitä. Se on usein tyyli jokaisena työpäivänä tulee erilaisia ​​malleja (erityisesti tie). Liiketoiminta puku tai puku yrittää saavuttaa ja tarjota moderni, tehokas, monipuolinen, ja mukava katsoa. Illallinen puku puolestaan ​​on myös tärkeä niitti työmiestä vaikka sitä käytetään vain virallisissa ultra-muodollisia asioita. Musta päivällinen puku välittyy eleganssia, muodollisuus, glamouria, ja hienostuneisuutta.

Yhteenveto:

1. Sekä puku ja päivällisen puku ovat tärkeitä mies 's vaatekaappi. Lounge puku on pääasiassa brittiläinen ja yleensä vaihtoehto virallisempi saketti. Molemmat puvut voidaan kuluneet yötä päivää toimintoja.
2. puku on kaksiosainen puku, jossa on tie, kun taas päivällisen puku on kolmiosainen puku rusetti ja muut tarvikkeet. Molemmat asuja myös rohkaista kokeiluja ja erilaisia ​​kannalta muuttuvassa palaset tai leikkii väreillä (kannalta puku).
3. paidan puku on usein tumma, kun paidan päivällisen puku on usein valkoinen.
4. puku on usein kuluneet toimistossa tai työssä ja semi-formaali toiminnot kun päivällisen puku on varattu juhlaan.
5. päivällinen puku on monimutkaisempi mekko verrattuna puku. Se on myös tehty hienompaa materiaaleista (kuten pellava, silkki, satiini) verrattuna muihin tyypin perässä.