Ero trikoot ja uimapuvutSukkahousuja vs uimapuvut

Eri toiminnot käytetä erityyppisiä vaatteita tai vaatteita. On vaatteita osapuolia, koulu, toimistoon, ja on niitä, jotka ovat vain sovi pidettäväksi kotona.

On vaatteita nukkumiseen, ja on vaatteita uinti, urheilua ja muuta toimintaa. Kaksi samanlaista näköinen vaatekappaleiden joilla on eri käyttötarkoituksia uimapukuja ja sukkahousuja.

Trikoot on tiiviit, yksiosainen vaatteet vaate, joka peittää vartalon. Se on kulunut tanssijat, voimistelijat, akrobaatit, urheilijat, ja muut esiintyjät. Se sai nimensä Ranskan akrobaattisia esiintyjä Jules Voimistelupuku, joka loi sen ja nimesi sen maillot.

Se on yleensä kuluneet sukkahousut tai shortsit, ja on sukkahousuja lyhythihainen sekä pitkät hihat. Pukeutua trikoot, yksi on laittaa hänen jalkansa läpi kaulan vaatteen ja vedä se ylös, kun asetat aseiden holkkeihin.

Alunperin suunniteltu kulkemaan miehillä, se on kehittynyt vuosien varrella, ja on nyt kulunut lähinnä tyttöjä ja naisia, jotka ovat mukana voimistelu, luistelu, ja muu urheilu ja esityksiä. Se on valmistettu eri materiaaleista joista käytetään myös tehdä uimapukuja. Itse asiassa, uimapuku malleja olivat saaneet vaikutteita sukkahousuja, ja ne näyttävät hyvin samanlaisilta, vaikka niillä on eri tehtävät.Uimapuvut ovat vaatteita, joita käytetään tehdessään veteen kuten uinti, surffaus, sukellus, vesihiihtoa, tai pelkkää aurinkoa. Niitä myös käytetään Mallitoimistot näyttämään kilpailija 's luku. Toisin sukkahousuja, joka on erillinen yksiosainen tyyliin, uimapuvut voi olla yksiosainen (kuten trikoot) tai kaksiosainen puku (bikini tai tankini). Ne voivat myös olla hihaton, lyhythihainen, tai pitkähihainen kuten märkäpuku.

Uimapuvut on suunniteltu myös ihon tiukka antaa helppous liikkeessä kun vedessä. Käytetyt materiaalit uimapuvut riippuvat lajissa tai veden toimintaa, joka käyttäjän tulee olla mukana. On erilliset mallit uimapuvut miehille, naisille ja lapsille. Naiset 's yksiosainen uimapuvut ovat bra kaltainen vuori, joka ei ole esillä sukkahousuja. Vaikka yksiosainen uimapuku ja trikoot voivat näyttää samalta, sukkahousuja eivät sovi uinti.

Yhteenveto:

1. trikoot ovat tiiviit, yksiosainen vaatteet vaatteita, jotka on alunperin suunniteltu käytettäväksi mies akrobaatteja taas uimapukuja voi myös olla tiiviit, yksiosainen vaatteet vaatteita, jotka on tarkoitettu naisten käyttöön.
2. trikoot käytetään urheilussa, esittävien taiteiden, liikunta, tanssi, ja voimistelun taas uimapuvut käytetään veden toimintaa.
3. trikoot voi olla hihaton tai lyhyet tai pitkät hihat kun on monia malleja uimapukuja kuten yksiosainen (joka muistuttaa trikoot), kaksiosainen, tai bikinit tai tankini.