Ero Activewear ja Sportswear Activewear vs Sportswear

Activewear ja urheiluvaatteet ovat kaksi erilaista pukea aktiivisen elämäntapa. 'Sportswear' tarkoittaa vaatteita suunniteltu erityisesti urheilun tarkoituksiin, ja 'activewear' viittaa pukea tai suunniteltuja vaatteita varten siirtymässä liikunta kulumista vapaa-ajan vaatteet.

activewear
Activewear viittaa vaatteita tai vaatteita, jotka tarjoavat tyyliä sekä mukavuutta ja toiminta ja koostuvat kestäviä materiaaleja. Vaatteita kuten ulkoilutakit, huppareita, housut kankaat kuten velour, ja miehistön niska fleece neuleet. Nämä vaatteet ja tyylejä palvelisivat ensin oikeutta ja sitten erittäin mukavasti ja tyylikkäästi siirryttäessä rento puku, jossa tyylejä, kankaita, ja leikkaus vaatteita geelin ihmisten kanssa ja sekoittamaan rento yhteiskunnassa. Ihmiset, jotka rakastavat viettää paljon aikaa ulkona johtavien aktiiviseen elämään mieluummin olla rennosti pukeutunut activewear joka pitää ne mukava ja toiminnallinen yhdessä on tyylikäs. Activewear myös tarvikkeet ja jalkineiden monia lajikkeita.

Urheiluasut
Sportswears ovat vaatteet, kengät ja asusteet, jotka on erityisesti suunniteltu urheiluun tarkoituksiin. Sen on oltava tiettyjä toimintoja, termiset ominaisuudet, mukavuus, kestävyys, erityinen kankaan paino, ja monia muita ominaisuuksia, jotka sopivat eri urheilulajeissa. Uinti, vaatteet voivat olla eri materiaaleja. Monet vaatteet ovat vedenkestäviä ominaisuuksia. Jotkut ovat spandex jotta ne venyttää kehon; jotkut ovat terminen ominaisuuksia kuin ne täytyy pitää ruumiin urheilu lämpimänä kylmässä tilanteissa ja viileä lämpimässä tilanteissa. Siten joustavuus, tyyli, ja materiaali eivät ole yhtä monipuolinen kuin activewear vaatteita.Urheilu vaihde sisältyy myös urheiluvaatteet. Esimerkiksi kouluttajat, kypärät, amerikkalainen jalkapallo panssari keholle ovat myös osa urheiluvaatteet. Sportswear sisältää: poolopaidat, sukkahousuja, Märkäpuvut, urheilu rintaliivit jne päätehtävä urheiluvaatteet on nimenomaan vastaamaan tiettyä urheilua sekä niiden suojavarusteita. Joskus jotkut urheiluvaatteet toimivat yhtenäinen erikoistuneille lajeille. Esimerkiksi urheiluvaatteet taistelulajien kuin karate on hyvin erilainen kuin kaikki muut vaatteet.

Yhteenveto:

1. Activewear vaatteet ovat vaatteita, jotka palvelevat tarkoitusta aktiivista elämää sekoitettu rento sosiaalista elämää. Niitä voidaan käyttää käyttäessään ja sitten siirrytään osaksi vapaa-ajan vaatteet. Sportswear ovat sportspecific. Erityinen urheilu vaatii tietyntyyppisen pyydyksiä ja vaatteita.