Ero Tuxedo ja smokki Tuxedo vs smokki

Lyhyesti, sekä smokki ja smokki viittaavat samaan artikkeli tai kokoelma vaatteita luokiteltu miesten 's muodollinen iltapuku. Termit eroavat vain paikoissa, joissa niiden alkuperän ja niitä käytetään.

Termi 'smokki' käytetään pääasiassa Pohjois-Amerikassa, erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Lisäksi 'smokki' Pohjois-Amerikassa viittaa valkoisen vastine musta ilta takki. Toisaalta, sama vaatetus kutsutaan 'smokki' Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Syntymäpaikka sekä 'smokki' ja 'smokki' on Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se oli ensimmäinen luotu räätälöidä jälleenmyyntikorvaus muodollinen iltapuvut ja suunniteltiin vaihtoehtona frakki, kaikkein juhlapuvut miehille. Kun se nähtiin, amerikkalainen kopioida tähän tyyliin vaatteita ja esitteli sen toiselle puolelle Atlanttia.

'Tuxedo' tunnetaan myös nimellä 'tux', 'smokki takki' tai 'smokki takki.' Samoin 'smokki' tunnetaan myös lyhyt muoto 'smokki kanssa housut.'

Molemmat termit voi viitata yhden vaatekappaleen (takin itse) tai smokki ensemble käytetään virallisissa ja semi-juhlaan. Yleensä termit viittaavat ensemble sijaan yhden vaatekappaleen.Kuten vaatekappaleen muodolliseen asu, takki kauluskäänteet ovat usein valmistettu satiini tai silkkiä. Kauluskäänteissä on kolme erottuva tyylejä: lovettu (jossa 'V' sisennys), huippu (jossa ylöspäin muotoinen '-V' sisennys) ja huivi (kaareva sisennys).

Takki itsessään on musta perinteisten standardeja. Kuitenkin monet sosiaaliset otteeseen antaa nyt tumman harmaa takki tai valkoinen takki mukana koko ensemble.

Smokki ja smokki (kuten kokonaisuus) koostuvat niitin kohteita, kuten laskostettu valkoinen, kauluspaita, mustat housut, musta ilta takki, ja vastaavat mustat kiiltonahkakenkiä. Musta mekko sukat ovat myös osa koko asu. Lisäelementtejä ja lisälaitteet voivat sisältää liivit, musta rusetti, kalvosinnapit ja paidan painonapit. Taskuliinat, tai muita tavanomaisia ​​koriste riippuen tilaisuudessa, kuten mitalit, voidaan saattaa rintataskussa lisävarusteina.

Yhteenveto:

1. 'Tuxedo' ja 'smokki' viittaavat virallisen ilta takki kuluneet osana miesten 's dress monissa virallisissa ja semi-juhlaan.
2. termejä käytetään eri paikoissa, vaan ovat voimassa sama asia. 'Tuxedo' käytetään Pohjois-Amerikassa, kun taas 'smokki' on sen vastaava Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Molemmat ovat termejä mustan illalla takki. Kuitenkin termi 'smokki' käytettynä Yhdysvalloissa tulevat koskemaan valkoisen takin sijasta mustaa.
3. smokki tai päivällisen puku on ensimmäinen termi kuvaamaan vaatekappaleen. Nimi on johdettu varten muodollisuus mekon sekä paikka ja aika, jossa sitä käytetään. Se perustettiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaihtoehdoksi virallisen frakki. Se on myös tilattu royalty erityisesti Prince of Wales. Tyyli kopioitiin amerikkalainen ja ylitti Atlantin. Se debytoi Tuxedo Park, jossa se on saanut nimensä.
4. Termi 'smokki' edeltää ennen 'smokki'.
5. muodollinen illalla takki on käänne, jossa satiini tai silkki viimeistely. Tyyli käänne voi kuulua kolme luokitukset C lovettu, huippu ja huivi.