Ero EMU Stingers ja BronteEMU Stingers vs Bronte

Jalkineet ei ainoastaan ​​suojaa jalat vastaan ​​haittaa ympäristölle ja muista tekijöistä, mutta se on myös kuluneet muoti ja lisälaite. Ei ole ketään, joka kävelee ulos kotoaan ilman päällään jonkinlaista jalkineita.
On olemassa monia erityyppisiä jalkineita, jotka ovat kuluneet useimmat yksityishenkilöt. Ne on valmistettu eri materiaaleista, kuten; kangas, nahka, muovi, kumi, puu, juutti, ja metalli. Ne myös tulevat eri tyylejä, värejä ja malleja.
Yleisimmin käytetyt jalkineet ovat sukat, tossut, sandaalit, kengät, ja saappaat. Boots kattaa sekä jalka vaan myös nilkan ja voivat ulottua jopa polven ja lonkan. Boots, jotka on tarkoitettu käytettäväksi veden, lumen tai mudan tehdään nahka, kangas, tai kumia. Saappaat, jotka ovat kuluneet muodin tehdään erilaisia ​​materiaaleja, jotka sisältävät; nahka, kumi, puu, ja karvat tai ihon kuten alligaattori, lehmä, puhveli, vuohi, kenguru, lisko, käärme, krokotiili, strutsi, hai, Stingray, ja lampaita.

Australiassa, EMU on yksi johtavista kengät, jotka ovat ihon ja hiusten tai lampaiden Villa. Yhtiö 's saappaat ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa ja ovat kuluneet kuuluisuuksia. Kaksi suosituimpia malleja ovat EMU Stinger ja EMU Bronte.
EMU Stinger on valmistettu lampaan ja on erittäin mukava käyttää, pitää jalat lämmin talvella ja viileä kesällä. Sen lisäksi mukavuutta se tarjoaa käyttäjille, EMU Stinger on erittäin muodikas ja on korkealaatuista. Se on puhdasta lampaan sisältä ulos joten se on kestävä ja mukava vaikka hieman kalliimpaa kuin muut tyylit, jotka on valmistettu muista materiaaleista, kuten mokka ulkopuolella.
EMU Bronte, toisaalta, on valmistettu merinovillasta ja on saatavana kolme tyylejä ja useita värejä. Sen lisäksi mukavuutta se tarjoaa, se poistaa 70% kosteutta jalkojen jättää ne raikas ja kuiva. Se on myös hieman vähemmän kallis kuin Stingerin. Useimmat EMU saappaat ovat suunniteltu mukavuutta ja pitää jalat kuivina ja lämmin talvella ja kuiva ja viileä kesällä, vaikka käyttäjä ei käytä mitään sukkia. Kumpi tyyli valitset, olet varma laadukkaita ja mukavuutta.
Yhteenveto:1. EMU Stinger on australialainen valmistettu paria saappaita joka on tehty kiinteällä lampaan kun EMU Bronte on australialainen valmistettu paria saappaita joka on valmistettu Merino villaa.
2. EMU Stinger on kalliimpaa, kun EMU Bronte on halvempaa.
3. EMU Stinger tehdään lampaan sisältä ulos, kun EMU Bronte on valmistettu muista materiaaleista.
4. Sekä EMU Stinger ja EMU Bronte saappaat on suunniteltu mahdollisimman mukavuutta ja kuivuus; pitää jalat kuivina ja lämmin talvella ja kuiva ja viileä kesällä.