Ero Musta Boots ja musta Suede KengätMusta Boots vs Musta Suede Kengät

Ostaminen mustat saappaat ja mustat mokkanahkasaappaita voi olla joon työpaikka, ei siksi dilemma valita mitä oikeanlaista saappaat sinulle on, mutta koska ongelmia tunnistaa, mikä on musta ja mikä on mustaa mokkanahkaa. Mustat saappaat ja musta mokka saappaat on vaikea erottaa toisistaan. Jos kuitenkin katse niitä riittävän lähelle, varmasti te 'd lopulta huomaa hienoisia eroja. Molemmat ovat joitakin selviä kuvioita ja ominaisuuksia.

Päällimmäisenä, mustat saappaat tehdään ensisijaisesti tyypillisiä nahasta. Tämä materiaali valmistetaan kuivumassa eläin 'iholla, kunnes se toughens siihen pisteeseen kestävyyttä. Kuitenkin monet valmistajat ovat nykyään käyttävät muun tyyppisiä muita materiaaleja kuin nahka. Mustat saappaat on tullut suosittu monien koska nämä voivat mennä hyvin melkein tahansa tai väriä vaatteita. Tämä tarkoittaa sitä, että ei saa painostaa paljon kanssa pää-jalka muoti tyyli, jos 'uudelleen yllään mustat saappaat kuin jalkineet. Monet käyttävät myös mustat saappaat kylminä ja märkä vuodenaikoina, koska se tarjoaa lisää mukavuutta. Tämän päälle, mustat saappaat sanotaan olevan kovempi kuin muut jalkineet, koska kiinteä nahka kerros käyttää.

Musta mokka saappaat, päinvastoin näyttävät lähes sama kuin perinteinen musta saappaat. Se 'on vain, että ne valmistetaan käyttämällä alapinnan eläimen' iho, ei yritys kerros. Kuten mustat saappaat, materiaali on myös karkaistu alle auringon lämpöä.Toisin kuin entinen, mutta musta mokka on pehmeämpi, fuzzier, ja hienompaa tuntuu pinnalle, koska se ei heijasta ulkopuolella kovemmin nahka. Sinänsä henkilöt yllään musta mokka löytää jalkineet on mukavampaa ja helpompaa liikkua vastakohtana käyttäen mustat saappaat. Tämä on yksi syy siihen, miksi musta mokka saappaat ovat yleensä hinnoiteltu paljon suurempi kuin muut. Kuitenkin ainoa haittapuoli mustien mokka on läsnäolo huokosiin. Koska tällaista, nesteitä, likaa ja muita elementtejä voi helposti rikkoa materiaaliin, joka johtaa varhainen kuolema materiaalin.

Yhteenveto:

1. Musta mokka saappaat valmistetaan käyttämällä alapinnan eläimen 'ihoa.
2. Musta mokka saappaat on fuzzier, hienompaa, ja pehmeämmän tuntuman kuin mustat saappaat.
3. Musta mokka saappaat ovat mukavia käytettäessä verrattuna mustat saappaat.