Ero Skinny Jeans ja Slim JeansSkinny Jeans vs Slim Jeans

Housut tai housut ovat vaatteet kuluneet alaosassa kehon, tavallisesti vyötäröltä nilkan erillisillä peite molempien jalkojen. Ne on valmistettu useista eri materiaaleista, mutta yleisin ovat ne, jotka on tehty denim.

Denim housut tai housut kutsutaan farkut. Ne on alunperin tehty USA Army ja työssäkäyville, koska ne olivat erittäin kestäviä. Nykyään ihmiset kaikilta elämänaloilta, sukupuoli, ja ikäryhmien farkkuja. Farkut on useita eri tyylejä tai sopii.

On suora, kartiomainen, bootcut, leimahtaa, laiha, ja hoikka farkut. Laiha ja hoikka farkut ovat kaksi suosituinta tyylejä tai sopii tänään. Ne on valmistettu joustavaa denimiä, joka noudattaa muotoa ruumiin.
Slim farkut ovat istuvassa. Mutta vaikka se halaa kehossa, se on vielä tilaa, jotta se mukava käyttää. Sen jalka kuvio voi olla hieman kartiomainen tai avautuu laajemmalle bootcut aukko. Se on kuvioitu siten, että se sopii tiukempi istuimen ja reiden joka poistaa ulkonäkö bagginess.

Vaikka ohut farkut ovat yleensä joustavaa denimiä, se tulee myös kankaat, jotka ovat ei-stretch kuten puuvilla. Se on täydellinen etu- aukon ja enemmän tilaa lantion ja reisien. Se on lähempänä säännöllistä istuvuus ja on erittäin mukava käyttää.Luiseva farkut, toisaalta, on tiiviisti kapenevan jalka kuvio, joka ääriviivat runkoon. Se on valmistettu yhdistelmä puuvilla denim ja lycraa tai spandex kankaat sekä venyttää denim. Yhdistelmä mahdollistaa kankaan palaa sen säännöllisesti tilaan venytyksen jälkeen ilman ulkonäköä bagginess. Se on valmistettu siten, että se mukautuu kehon 's käyriä tai muodon. Se tarttuu kuin toinen iho varsinkin noin reiteen, polvi, ja jalka kapeneva malli. Se antaa vaikutelman enää jaloissa ja on tiukka Vartalo.

Molemmat farkut ovat muotoa sopiva, mutta ohut farkut leikataan ohuempi reisien myöten jalkoihin, kun Farkut leikataan jopa ohuempi kuin ohut farkut reiteen alas jalkoihin joten se näyttää skinnier.

Yhteenveto:

1. Slim farkut ovat tyyppisiä farkut, jotka ovat muotoa istuva kun luiseva farkut ovat tyyppisiä farkut, jotka ovat enemmän istuvassa kuin ohut farkut.
2. jalka kuvio slim farkut on hieman kartiomainen tai bootcut kun jalka malli luiseva farkut läheisesti kapenee.
3. Slim farkut sopivat tiukempi istuimen ja reiteen vaikka pillifarkut sopivat tiukka aina reidestä jalkaan.
4. Sekä slim farkut ja pillifarkut ovat kauttaaltaan joustavaa denimiä, mutta hoikka farkut voidaan tehdä ei-joustavia materiaaleja pillifarkut voidaan valmistaa yhdistelmästä joustaville kankaille.