Ero White ja Diamond WhiteValkoinen vs. Diamond White

Valkoinen huolimatta täydellinen puuttuminen värin, voi olla yllättävän monimutkainen. Miksi? Se 'on yksinkertaisesti siitä syystä, että siitä tulee vähemmän tai enemmän valkoista, kun ne saatetaan vieressä toinen valkoinen. Esimerkiksi muna, ainoastaan ​​nähdä paljaalla silmällä, näyttäisi olevan valkoista. Mutta kun asetetaan altaan tärkkelystä, siellä' d olla hyvä mahdollisuus, että se näyttää olevan jotain muuta kuin 'starkness' tärkkelyksen, luultavasti jotain luonnonvalkoinen, luonnonvalkoinen tai kermaa tai norsunluun. Nyt hankalampi osa olisi valkoiset vaihtelut, jotka jotenkin kiinni välillä, kuten timantti valkoinen. Se 's usein väärässä olla sama kuin sen välitön neighbor- valkoinen (karu valkoinen), mutta kun tekijät, kuten ulko-, sisä- valaistus, ja monet muut heitetään kuva, niiden erot ilmeinen.
Erilaisuus Valkoiseksi ja Timantinvalkoinen sattuvat merkitystä merkittävästi valinnassa häät kylpytakit. Se on ollut tapana morsiamet olevan muodossa väärennettyjen valkoinen puku aikana hääseremoniat. Useimmissa perinteet, valkoinen uskotaan olevan symboloi puhtautta ja siveyttä. Vaikka tällainen symbolismi on menettänyt paljon sen merkitys nyky 's yhteiskunnassa, jotkut naiset silti voi hyväksyä olla yllään mitään muuta kuin tämä perinteinen käsite valkoinen heidän suuri päivä. Vaikka jotkut valitsevat hieman twist sille kuten tapauksessa Diamond white.
Mitä starkness tai puhtautta, valkoinen olisi lopullinen. Se on kirkas, koskemattomia tahansa sävyjä. Diamond valkoinen, isn 't kuten sen nimikin olisi enteilee hohtava ja melkein läpinäkyvä. Itse asiassa se on minimaalinen kosketus norsunluun sitä, jolloin se lämpimämpi, pehmeämpi vaikutelman. Sävy norsunluun on tuskin havaittavissa Timantinvalkoinen, että voisi erehtyä sen puhtaan valkoinen silti. Shades kuitenkin vaihtelevat eri valmistajilla. Niitä voidaan näyttää myös eri tavalla riippuen materiaalista tai kangasta.
Valkoinen voi olla liian ankara. Tämä ominaisuus usein overwhelms ja joskus kirjaimellisesti outshines koukerot mekko, joten se näyttää tasainen ja tylsä. Kääntäen, timantti valkoinen antaa ulos hienovarainen hehkua ilman riskiä siitä etsivät värjätä tai vanhoja. Myös kirjaillut ja lacey tiedot näyttävät enemmän elävästi yli Timantinvalkoinen. Se on lievempi jalkatilaa kovempaa yksityiskohtia kuten helmet, kristallit ja satiini kappaletta.
Useimmat muodin asiantuntijat suosittelevat valkoinen niihin oliivi-, tan tai tumma ihonväri, vaikka sävy Diamond White niille oikeudenmukaisemman, vaaleampi iho.
Yleensä Timantinvalkoinen näyttää paremmalta valokuvissa verrattuna valkoisena. Itse asiassa useimmat valokuvaajat mieluummin entinen. Valkoinen taipumus palautua takaisin sokaiseva säteilyä erityisesti ulkona taustalla. Se voi joskus näyttää sinertävä sisätiloissa, erityisesti alle terävä loisteputkivalaistuksessa. Se on tästä syystä, että se on todennäköisyys etsivät vähemmän tyylikäs, joskus halpa. Diamond valkoinen doesnt 't ajaa paljon näistä riskeistä. Se on kevyt kosketus keltaisesta se, joka säilyttää eleganssia. Lisäksi se näyttää luonnollisemmalta ja lämmin. Diamond valkoinen johdonmukaisesti imartelevaa sekä sisällä että ulkona.
YhteenvetoWhite on useita sävyjä ja sävyjä, myös valkoinen (Stark), timantti valkoinen, norsunluu, luonnonvalkoinen, kerma tai luonnonvalkoinen, jne? Valkoinen (jyrkässä) on puhtain, untainted vaihtelua. Toisaalta, timantti valkoinen on risteytys valkoinen ja norsunluusta. Sävyt vaihtelevat eri valmistajilla

Valkoinen voi hukuttaa minuutin kaunistus. Se näyttää usein tasainen huolimatta koukeroita sen yli. Päinvastoin, Timantinvalkoinen voi korostaa koristeellisia yksityiskohtia sekoittaa sitä.

 Valkoinen menee hyvin oliivi-, tan ja tumma ihonväri, vaikka Timantinvalkoinen vaalean niistä.