Ero Sukkahousut ja SukkahousutSukkahousut vs Sukkahousut

Sukkahousut ja sukkahousut ovat kahdenlaisia ​​jalka vaatteita. Molemmat vaatteet ovat päällysteet, jotka alkavat käyttäjän 's vyötäröstä alaspäin jalat. Alempi ruumiinosia, kuten reidet ja jalat, kuuluvat näiden vaatteisiin. Monet ihmiset haluavat yllään molemmat vaatteet, koska ne ovat mukavat, tiiviit, mutta joustava.

Tärkeä samankaltaisuuden sukkahousut ja sukkahousut on niiden käyttö. Molemmat vaatteet antaa lämpöä ja kauneutta. Vuonna yllään nämä vaatteet, ihon hankaumia jalka voidaan ehkäistä, myös piilossa ihon epätäydellisyydet kuten ihon väri, viat, mustelmia, hiukset, arvet, suonikohjuja, ja muut asiat auttavat kaunistaa naisen 's jalat. Molemmat tarjoavat myös samanmuotoisia ja väri käyttäjän 's jalat.

On kuitenkin olemassa myös monia erot näiden kahden vaatteita. Ensimmäinen ero on kielen käytössä.

Amerikassa 'sukkahousut' viittaavat silkkaa vaatteita, jotka ovat kuluneet niin sukkahousujen. Sukkahousut on seuraaja ja korvaaminen sukat. Sukkahousut, amerikkalaisessa näkökulmasta, katso samanlainen vaate tiheämpi, läpinäkymätön, ja paksummasta materiaalista. Sukkahousut voi vaihdella 8-30 denierin (mittaus count käytetään osoittamaan paksuutta tai ohuus kangasta). Sukkahousut, toisaalta, ovat 40-100 denierin.
Samaan aikaan Britannian ja jotkut eurooppalaiset eivät ole sukkahousut. Pikemminkin ne vain ovat sukkahousut, jotka viittaavat samaan jalka kulumista suunnitteluun ja rakentamiseen. Tässä yhteydessä sukkahousut ovat yleinen termi, joka kattaa sekä ohuet ja paksut legwear.Toinen ero on luonteeltaan vaate. Sukkahousut on melkein pidetään alusasun tai alusvaatteita. Kuten sukkien tai alusvaatteet, sukkahousut ei voi käyttää yksinään, vaan toimii täydentävänä vaate noudattamista tietyssä pukeutumissäännöt tilanteessa tai kontekstissa. Toisaalta, sukkahousut voi olla kulunut itsenäisesti legwear.
Koska alusvaatteet tai sukkahousut sukkahousut on silkkaa, melkein läpinäkyvä, ja ihon paljastaen. Tämä johtuu siitä, sukkahousut on tehty ohuesta materiaalista jalkaan osiossa. Kuitenkin pikkuhousujen tai yläosa sukkahousut on usein valmistettu puuvillasta tai muuta huokoista materiaalia. Sen sijaan sukkahousut on yhtenäinen johdonmukaisuus kangasta.
Käytössä sukkahousut käytetään alusvaatteita ja aikana juhlaan. Se on altis kyyneleet (kutsutaan usein ajoa), kun taas sukkahousut ovat kestävämpiä ja käytetään rento, suorituskyky, hyödyllisyys, ja ottajia.

Alkuperä sukkahousut ja sukkahousut myös vaihdella. Sukkahousut otettiin käyttöön vuonna 1959. Samaan aikaan, sukkahousut olivat jo olemassa vuodesta keskiajan Ages. Sukkahousut ovat yksinomaan naisia, kun taas molempia sukupuolia voi käyttää sukkahousut.

Yhteenveto:

1. Sekä sukkahousut ja sukkahousut ovat jalka vaatteita. Niillä on kuitenkin merkittäviä eroja.
2. Sukkahousut ja sukkahousuja kuten vaatteita käytetään Yhdysvalloissa 'Sukkahousut' viittaa pelkästään, alusvaate legwear taas 'sukkahousut' viittaavat läpinäkymätön ja paksumpi legwear. Englannissa ja joissakin Euroopan maissa, sukkahousut ovat yleinen vaate termi tahansa legwear riippumatta paksuudesta tai ohuus.
3. Denier luottaa sukkahousut vaihtelee 8-30 kun sukkahousut on denier lasken 40 100. ohuus sukkahousut edistää sen alttius repiminen kun paksuus sukkahousut osoittaa sen kestävyyttä.
4. Sukkahousut käytetään alusvaate, alusvaatteet, tai katkottua muodollinen naiset 's vaatekaappi. Toisaalta, sukkahousut ovat kestäviä, tehty erilaisiin tarkoituksiin (urheilullinen, suorituskyky, rento, tai hyödyllisyys) ja voi olla kuluneet molempia sukupuolia.
5. rakentaminen sukkahousut edellyttää erilaisia ​​yhdistelmiä materiaalia. Yläosa joka toimii alusvaatteet on valmistettu huokoisesta materiaalista ja saa hieman ohuempi kuin se saavuttaa pohjan. Samaan aikaan, sukkahousut on yhtenäinen paksuus kankaan tai materiaalin koko vaatteen.