Ero Tuxedo ja BlazerTuxedo vs Blazer

Tuxedos ja ommellut ovat takit, jotka ovat kuluneet rento ja muodollinen toimintoja.

Bleiseri on vain takki, joka on enemmän kulunut kuin rento pukeutuminen. Bleiseri käytetään joskus synonyyminä irtotakki tai veneilyyn takki. Bleiseri yleensä muistuttaa puku metalli napit ja laastari taskut.

Tuxedos tulevat eri tyyppejä ja ovat kuluneet kohti tilannetta. Yksirivisen
smokki on vähemmän muodollisia tyypin smokki. Kaksirivinen smokki on kuluneet enemmän muodollista toimintoja. Sitten on päivisin tuxedos jotka ovat enemmän tumman harmaa kuin musta. Joka tapauksessa, tärkein ominaisuus smokki on musta väri.

Blazers ovat yleensä kuluneet kanssa muita vaatteita kuten avokaulainen poolopaidat tai paita ja solmio. Niistä bleiserit, kaksinkertainen breasted, klassisesti leikattu tummansininen takki ottaa laivasto-tyyli painikkeet on suosituin. Nämä bleiserit, jotka ovat hyvin suosittuja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pohjois-Amerikassa, ovat yleensä jalassa liiketapaamisia. Jotkut koulut Commonwealth maissa on myös ommellut kuin koulupukuja.Smokki yleensä tulee yksi painike, mutta nyt tämä sopimus on rikki, ja sopii mukana enemmän painikkeita. Tuxedos myös tulevat terävillä kauluskäänteet. Jotkut sanovat, että smokki ensin suunniteltu British kuningas Edward VII. Toiset sanovat, että amerikkalainen Pierre LORILLARD IV (New York) oli suunnitellut tämän mekon. Blazers juontavat juurensa 'punainen bleiserit' Lady Margaret Boat Club, joka oli soutukerho St. John 's College, Cambridge. On myös sanottu, että ommellut sai nimensä HMS Blazer, puku kuluneet miehistö HMS Blazer.

Yhteenveto:

1. bleiseri on vain takki, joka on enemmän kulunut kuin rento pukeutuminen. Bleiseri käytetään joskus synonyyminä irtotakki tai veneilyyn takki.
2. Tuxedos tulevat eri tyyppejä ja ovat kuluneet kohti tilannetta.
3. yksirivinen smokki on vähemmän muodollisia tyypin smokki. Kaksirivinen smokki on kuluneet enemmän muodollista toimintoja.
4. bleiseri yleensä muistuttaa puku metalli napit ja laastari taskut. Tärkein ominaisuus smokki on musta väri.
5. smokki yleensä tulee yksi painike, mutta nyt tämä sopimus on rikki, ja sopii mukana enemmän painikkeita. Tuxedos myös tulevat terävillä kauluskäänteet.