Ero ruohosipuli ja kevätsipuliaRuohosipuli vs Green Onions

Monet ovat hämmentyneitä erottamaan mausteet kuten kevätsipulia, ruohosipuli, scallions, salottisipuli, purjo ja sipulia. Se on luultavasti, koska niihin liittyy läheinen muistuttavat toisiaan. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, koska kaikki ovat osa sipuli perhe. On kuitenkin olemassa 's erittäin hieno rivi, joka vetää ero niiden välillä, aivan erityisesti kaksi ensimmäistä mainitaan.

Vihreä sipulit ovat hyvin samanlaisia ​​kuin scallions ja geneeristen sipulit. Heillä on vihertävä, ohut varret ja valkoinen sipuli sipulit. Kuitenkin vihreä sipuli polttimo on pienempi ja näyttää alikehittynyt toisin kuin tavallisten sipuli sipulit. Niillä on myös hillitympi maku ja pehmeämpi maku kuin yleinen sipulit.

Ruohosipuli ovat kotoisin mausteet keskusvarastosta alueilla Aasiassa. Nykyään se on kasvanut kaikkialla Euroopassa. Mutta joukossa sipuli alalaji, ruohosipuli ovat kiistatta pienin ne kaikki etenkin polttimo koon. Toisin kevätsipuli, ne ovat erittäin toivottavaa lehtiensä joita kansa käyttää aromin. Ruohosipuli on myös herkkä maku, joka on täydellinen mausteena monissa kulinaarisia ruokia. Sen lehdet ovat onttoja ja putkimaisia ​​luonnossa. Lisäksi ruohosipuli myydään variantteja tuoreen sadon, kuivatut ruohosipuli, ja jauhemaisessa muodossa.

Vihreä sipulit ovat erilaisia, koska ne on korjattu, koska niiden lamput sijaan vihertävä varret ja lehdet ja koska niiden sipulit ovat hieman kehittyneempi kuin niitä, jotka kuuluvat ruohosipuli. Mutta silti, vihreät sipulit 'lehdet ovat syötäviä.Kaksi kuuluvat samaan Allium sukuihin. Kuitenkin kevätsipuli tunnetaan tieteellisesti pillisipuli kun ruohosipuli ovat Allium schoenoprasum. Jälkimmäiset ovat monivuotisia kasveja (ne uusiutuvat tai tulevat takaisin vuosi toisensa jälkeen, ja niiden juuret jätetään häiriöttä sadonkorjuun) kun taas entinen ovat yksivuotisia kasveja (kaikki on kaivettu tai korjattu kun varret tulevat ruskehtava tai kaatua). Lisäksi ruohosipuli viihtyvät lämpiminä vuodenaikoina (eli kesällä ja keväällä), kun taas kevätsipulia parhaiten kasvatetaan kylmimpinä osan kevään ja pian purkauksen kesällä.

Käytöltään, ruohosipuli ovat täydellisiä mausteita oman salaattia valmisteita. Voit myös maku teidän pannukakkuja, juustoja, voileipiä ja keittoja mm käyttämällä niitä. Niitä käytetään myös koristeeksi ja ovat suosittuja japanilaisten ja Puolan kielillä. Vastaavasti kevätsipuli voidaan myös lisätä voileipiä ja useimmat salaatteja.

Yhteenveto:

1. ruohosipuli on pienempi sipulit verrattuna kevätsipuli.
2. Ruohosipuli ovat enemmän kansa käyttää, koska niiden lehdet taas kevätsipulia ovat kansan keskuudessa käytetty, koska niiden sipulit.
3. Vihreä sipuli on pillisipuli kun ruohosipuli on Allium schoenoprasum.