Ero Sushi ja Maki Sushi vs Maki

Kun puhutaan Japani ruokia, voi olla huomaamatta sushia ja maki koska ne ovat perinteisiä ruokia tämän maan. Sekä sushi ja maki ovat saaneet paljon suosiota, että kukaan voi törmännyt tämän japanilaisen lautasen monissa maissa.

Sushi on japanilainen ruokalaji tehty riisistä, ja maki on vain erilaisia ​​sushi. Sushi on riisi lautasen höysteenä käymisteitse kalaa ja muita mereneläviä ja maustettu etikkaa. Se on myös rullattu sisälle nori, joka on puristettu ja kuivattu merilevä sheet.

Moderni sushi, joka on suosittu tänään, kehitettiin Edo (nyt Tokio). Luotto kehittää sushi menee Hanaya Yohei, ja se oli nimeltään Edomae Zushi kuten kala, jota käytettiin tuli Edomae (Tokyo Bay).

Sushi on erittäin helppo valmistaa. Sushiriisi on tärkein ainesosa sushi. Tämä japanilainen riisi on lyhyt jyvät ja myös puuroutuvaa. Kuten aiemmin totesin, fermentoitu kaloja tai muita mereneläviä käytetään täytettä ja täytteet. Etikka käytetään myös antamaan makua lautasen.

Valmistelu Maki on lähes sama kuin sushi mutta ero on, että se on valmistettu kietomalla valmisteen nori (lieriön muotoinen) käyttäen makisu tai bambusta matto. Sen lisäksi liikkuva se nori, maki voidaan myös valmistaa kietomalla se paksuun munakas, persilja, kurkku tai soija paperia. Maki, jota voidaan myös kutsua rullattu sushi, voidaan viipaloitu seitsemästä yhdeksään kappaletta.

Maki ja sushi tulevat eri tyyppejä. Futomaki ja Hosomaki ovat joitakin suosituimmista Maki tyyppejä. Nigirizushi, Gunkanmaki, Temarizushi, Oshizushi, Inarizushi, Chirashizushi ja Narezushi ovat joitakin suosituimmista sushi ruokia.

Yhteenveto:1. Sushi on japanilainen ruokalaji valmistettu riisistä. Maki on eräänlainen sushi voidaan myös kutsutaan valssatut sushi.

2. Sushi on riisi lautasen höysteenä käymisteitse kalaa ja muita mereneläviä ja maustettu etikkaa.

3. valmistus Maki on lähes sama kuin sushi mutta ero on, että se on valmistettu kietomalla valmisteen nori (lieriön muotoinen) käyttäen makisu tai bambusta matto.

4. Maki voidaan myös valmistaa kietomalla se paksuun munakas, persilja, kurkku tai soija paperia.

5. futomaki ja Hosomaki ovat joitakin suosituimmista Maki tyyppisiä ruokia. Nigirizushi, Gunkanmaki, Temarizushi, Oshizushi, Inarizushi, Chirashizushi ja Narezushi ovat joitakin suosituimmista sushi ruokia.