Stilling: ovs0

Wood vs Metal Saw Blade

 

Sirkelsagbladtyper

Nesten hvert blad bruker tenner produsert av stål eller karbid, ifølge Tools Today. Både stål og karbid kommer i forskjellige styrker for ulike anvendelser. Stål og karbid tenner er av og til kombinert med industrielle diamanter for å lage svært sterke tenner.

Treblade

Treblade inkluderer rippeblad designet for å kutte parallelt med kornet, og melaminblader designet for å kutte tre ferdig med melamin- et lavtrykkslaminat. Treblade avviger fra hverandre i tennene, størrelsen og tellingen. De fleste skjæreapplikasjoner krever et spesifikt sagblad, men det er flere blader produsert for ikke-profesjonell generell bruk, ifølge Tools Today.

Jernblader

Jernblader er konstruert for å kutte jernbaserte metaller som stål. Verktøy I dag er det listet av jernholdige kniver som kjører spekteret av metallhakkesagblad som er konstruert for å brukes med miterbokser til slitekvalitets sagblad som ligner de som brukes av brannvesenet for å trekke ut fangne ​​personer fra ødelagte biler. Spesielle tørkede kniver er tilgjengelige for kutting av stål og andre materialer uten å kutte væske - et lett smøremiddel som hjelper bladpassasje gjennom materialet som kuttes.

Ikke-jernholdige kniver

Ikke-jernholdige kniver er utformet for å kutte mykere metaller slik som aluminium. Ikke-jernholdige kniver kalles iblant aluminiumblader. Verktøy I dag rapporteres det at blader er tilgjengelige, som f.eks. Sagblad, som vil kutte ikke-jernholdige metaller, melamin, kryssfiner, plast og tre.

Industrielle kniver

Verktøy I dag nevnes også industrielle sagblad. Industrielle sagblad er beskrevet enten som blader fremstilt av materialer av industriell kvalitet, vanligvis tykkere og sterkere enn hjemmeblad, eller som blader som brukes til industrielle formål, slik som kontinuerlige rimsdiamessagblader som kan kutte gjennom 'mest byggematerialer ] taktekking, helvedesild, tre, negler, sand og andre ikke-jernholdige materialer, 'ifølge verktøyene i dag, profesjonelle. Ifølge fagfolkene på Tools Today er det mange stiler av treblad og metallblad for både jernholdige og ikke-jernholdige applikasjoner. De vanligste sagbladene er sirkulære kniver for de mange typer sirkelformede sagene, fra hånddrevne trådløse modeller til edgebander sagbord.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------