Stilling: ovs0

Verdi av Old Singer Symaskiner

 

Historie

I 1850, etter å ha sett en Lerow og Blodgett symaskin, satte Isaac Merritt Singer seg om å gjøre noen innovative endringer i symaskindesign. Dermed begynte Singer Symaskin Company, som etter hvert ble en av verdens mest anerkjente symaskin selskaper. I løpet av få år med å sette opp butikk, ble Mr. Singer-maskiner solgt over hele landet for $100 hver.

Typer

Flere av de mest populære maskinmodellene er mer sannsynlig å bli søkt av samlere. av fjærvektmodellene, for eksempel modellnummer 221, eller Turtleback-modellene er mer sannsynlig å fange en samleres øye. Også populære med samlere er midget- og leketøymodeller, Blackside --- produsert i 1941 og 1947 --- og Singer 301.

Identifikasjon

For å bestemme verdien av en gammel Singer symaskin må du Først bestemme modellnummeret. Maskiner produsert i 1990 og på, har modellnummer tydelig merket på håndhjulssiden av maskinen. På modeller fra 1960 til 1989 kan modellnumrene finnes på maskinens frontpaneler. Maskiner produsert før 1960 bør ha et modellnummer plassert på en liten metallplate på forsiden av maskinen. Selv om noen av de tidligste modellene kanskje ikke har et nummer, kan modellen vanligvis bestemmes av serienummeret. Sangerfirmaet gir hjelp til å finne serienumre på gamle maskiner; Nettstedet er koblet til Resources-delen.

Betraktninger

Når du bestemmer verdien av en gammel Singer-symaskin, må du ta hensyn til maskinens tilstand. Som med noen antikke eller samleobjekter, jo bedre tilstand er elementet i, jo høyere er verdien. Maskinens verdi vil være lavere, den er slitt eller rustet hvis deler og tilbehør mangler, eller hvis det ikke er i drift.

Potensiell

Andre faktorer, som maskinens dekorative appell, kan også påvirke sin samlede verdi, hvis maskinens opprinnelse kan påvises, kan dette gjøre det mer ønskelig for noen samlere. Verdipapirer finner du i biblioteket eller bokhandelen, og du kan sjekke Ebay og andre anerkjente auksjonssteder online til se hvor mye kjøpere betaler for lignende modeller. Samlere 'diskusjonsfora er også en stor ressurs for å finne informasjon om din spesielle modell og et estimat av nåværende verdi. Verdien av gamle Singer symaskiner varierer betydelig, avhengig avhengig av omstendighetene til den aktuelle maskinen. Med en historie som dateres tilbake til 1851, har Singer produsert millioner av maskiner i tusenvis av ulike design og stiler. Å bestemme nåverdien til en maskin kan være en skremmende oppgave. Generelt kan verdien av gamle Singer symaskiner variere alt fra noen få dollar til flere hundre eller kanskje tusenvis av dollar.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------