Stilling: ovs0

Veibeskrivelse i Håndveske Making

 

1.

Ordne stofffirkantene i designet du vil ha til din veske. Legg ut ni firkanter hver for fram og bak i håndvesken, tre firkanter for bunnen og tre firkanter hver for sidene av håndvesken din.

Ordne og finne ut Plasseringen av firkantene for innsiden av posen din, med samme nummer som på utsiden av posen.

3. Legg hver firkant med høyre side av bunnen firkantet vendt ut, en firkant med batting på toppen og en firkant av stoff med høyre side vendt ut. Gjør dette for alle 27 firkanter, og gjør ett sett med tre firkanter hver. Klem lagene sammen.

4.

Maskinen syr de lagrede rutene ved hjelp av et X-mønster i midten av hvert lag av kvadrater. Legg igjen en 3/8 tommers søm på hver. Sy tre sett med tre firkanter sammen for forsiden av vesken din og gjør det samme for baksiden. Legg igjen en 3/8 tommers søm tillit. Sørg for at de utsatte kantene er på innsiden av posen.

5.

Sy sidene og bunnen av posen sammen, sy deretter på forsiden og baksiden til sidene og bunnstykker. Maskinsting forspenningsbåndet på innsiden av posen. Sørg for at de utsatte kantene er på innsiden av vesken din.

6.

Klipp to håndtak, 25 inches lange og 6 inches brede. Brett de lange sidene med feil side sammen, og brett ned midtpunktet. Maskinsting ned hver langside. Plasser sømmen så nær kanter som mulig. Brett endene på begge håndtakene under en halv tomme. Klem håndtakene rundt en tomme fra hver side og to inches ned fra toppen av posen. Sy hver ende med et kryss mønster på posen.

Trim alt overskudd fra posen, vask i kaldt vann på en mild syklus og tørk på lav varme . Når posen er tørr, trim igjen alle ekstra trådene.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke klut av stoff du har igjen fra tidligere syprosjekter .
  • Finn to sett med stoff som enten utfyller eller kontrasterer på utsiden og foringen av posen.
  • Hvis du bestemmer deg for å bruke innsiden av posen din som utsiden, husk at de eksponerte sømmer av hver firkant vil vise.
  • I stedet for å kjøpe en veske i butikken, bruk din medfødte kreativitet og lag en med stoffskrap som du har stanset bort. Slip løs design diva for å komme opp med et design som tiltrekker seg oppmerksomhet og komplimenter fra vennene dine. Du trenger ikke for mange forsyninger --- nok til å kutte flere firkanter på utsiden og innsiden og litt quilting. Du bør ha erfaring med maskinsømning og grunnleggende quilting. Når du er ferdig, har du en veske du kan ta til jobb eller ute med kjæresterne dine.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------