Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for å lage Paper Pilgrim's Hat

 

Girl's Hat

1.

Brett en av de lange sidene av papiret ned 2 tommer for å lage hatten på overflaten.

2. Mål og merk med en blyant på den motsatte langsiden ca. 6 tommer inn fra hver av de korte sidene. Klipp to 5-tommers sliss vinkelrett på denne lange sidekanten ved de 6 tommers markeringene. 3. Punch et hull under hver ende av luebrettet.

4.

Klipp to 6-tommers lengder av garn og bind hver til en av hullene.

5.

Legg papiret over toppen av barnets hode med randen vendt fremover. Fest strenget under haken sin.

6.

Brett midtstykket i baksiden og hold de to sidestykkene under litt slik at de overlapper litt. Sikre på plass ved punktene hvor de overlapper seg med biter av dobbeltsidig tape.

Guttens hue

1.

Sett det brune byggepapiret i lengderetningen rundt kronen av barnets hode for å lage guttens pilgrimshatt. Tape de korte ender sammen for å skape en litt konisk form. Avhengig av lengden på papiret og størrelsen på barnets hode, kan du trenger to feste to stykker sammen i lengderetningen.

2.

Fjern byggepapiret fra barnets hode og brett toppen av kjeglen ned og innover for å lage toppen av hue.

Spor den brede åpningen av hatten på et annet stykke brunt konstruksjonspapir. Tegn en annen sirkel rundt 2 tommer utenfor denne sporet sirkelen for å lage brim. dette ringer ut av papiret og binder det til den nederste kanten av hatten.

4.

Tegn et 4- til 18-tommers rektangel på et stykke sort konstruksjonspapir og kutt ut. Tegn en 5- til 5-tommers firkant på gullpapiret. Tegn en 4- til 4-tommers firkantet insi de 5-til-5-kvadratet. Klipp ut det minste torget, og kutt deretter det større torget ut av papiret for å lage spenningen.

5. Legg det svarte båndet rundt hatten rett over randen. Lim spenne på toppen av det svarte båndet i midten av den fremre delen av hatten.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig så du ikke får Håret sitt fanget i dobbeltsidig tape mens du formler og holder hatten på hodet.
  • Du kan lage en enkel piggs pilgrims hatt eller en liten gutts pilgrimmhatt ut av papir, bare ved hjelp av noen ting du finner hjemme og din lokale håndverksbutikk. Det er den perfekte dress-up kostymen for barna dine - og en sikker mengde-pleaser på Thanksgiving bordet.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------