Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for å binde en båndbue på en julkrans

 

1.

Klipp 2 føtter av bånd --- mer hvis du vil ha lengre haler. Klipp endene i en 45 grader vinkel --- dette gir tipsene klassiske poeng og reduserer risikoen for raveling.

2. Lag to løkker til julebuen: fold hver ende av båndet til midten og krysse lengden på båndet. Gjør løkkene 5-6 inches lang fra midten av båndet til spissen av hver bue-løkke --- løkken har en rygg og en front, så det vil ta 10 til 12 inches bånd for hver enkelt. Kryss endene i midten, slik at du har de to bue-løkkene over krysset bånd og den nedre halvdelen av en 'X' under de to løkkene. Lag flere løkker for en fyldig bue.

3. Bruk grønn blomstertråd for å holde bueløkkene på plass. Brett blomstertråden i halve og legg den over båndet der sluttene på løkkene krysser. Den ene enden av ledningen går over krysset, og den andre går under krysset. Nå bak bauget og vri tråden sammen tre ganger rett bak båndet, slik at tråden danner en løkke rundt midt på bauget med to frie ender som strekker seg fra midten av baugens bakside. Dette trikset knytter sammen en grunnleggende, idiotsikker julkransbue. Selv om det er mulig å lage en balansert bue fra bunnen av, er det vanskeligere å knytte den med hånden enn å ledge løkkene.

4.

Klipp 4 tommer matchende bånd til julkransen Bue. Tuck en tomme av båndet under det kablede sentrum av bøyen. Lag en kule av vev eller ansiktsvev på størrelse med en valnøtt og flatt den litt på bordet under din håndflate. Plasser vevet i midten av bauget på ledningen. Brett det korte båndstykket over vevet og legg det bak midten av bauget.

5.

Vri bøyen over. Påfør stofflim til den ene enden av det korte båndstykket. Den polstrede fronten skaper baugens midtpunkt. Trekk den andre enden av det korte båndet fast. Trykk den ned på stofflimmen på den andre enden av det korte båndet på baugens bakside. Hold det et øyeblikk, eller legg en liten vekt på den, som en marmorcoaster. La limet tørke.

6. Bruk de løse trådendene bak midten av båndet for å feste bøyen til kransen. Fest den til midten av toppen eller bunnen av kransen. Poke en ende av ledningen gjennom kransen over en gren eller støtte, og den andre enden av ledningen under en gren eller støtte. Vri endene av ledningen sammen tre ganger bak kransen. Kutt overflødig ledning med wire cutters.

En festlig bue fullfører en feriekranse. Velvet, bomull, sateng, glittret eller gull-trimmet bånd alt fungerer godt for kransbuer i julen. Stoffbutikker, blomsterbutikk og håndverksbutikker bære bånd ved rullen i et utvalg av forskjellige farger, materialer og bredder. Lære å knytte en iøynefallende stor bue tar øvelse. Bredt bånd gjør et godt valg for en nybegynner --- bredt bånd manipulerer godt og gir dramatiske resultater. Bruk en floristgenvei til å mestre å skape en stor bue for en julkranse.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------