Stilling: ovs0

Veibeskrivelse For Making a Flower Girl Basket

 

1.

Velg et fargebånd som utfyller kurven, for eksempel hvit på en nøytral kurv eller rosa eller rød på en hvit kurv. Sett inn satinbåndet rundt kurvhåndtaket. La nok bånd henges i hver ende slik at du kan sikre endene med en bue. La de lange endene dingle.

2.

Fest noen små silkeblomster til håndtaket med stofflim eller en nål og tung tråd. Plasser dem langs håndtaket, fordel dem ut etter hva du liker.

3.

Fest noen flere silkeblomster til kurven selv. Plasser en stor en i forsiden, eller legg små rundt i kurven. Vær forsiktig så du ikke gjør kurven for glatt.

4. Legg et stykke satinduk i bunnen av kurven. Legg litt bomullstopp under hvis kurven er veldig dyp. Sett deretter en satin rundt den og legg den i kurven.

5. Legg noen ekte blomster i kurven på bryllupsdagen eller noen blomstblader hvis Flower Girl vil slippe dem ned midtgangen. Husk at roser er de eneste blomstene med kronblad, nelliker er et billigere, men fortsatt herlig alternativ.

Tips og advarsler

  • Velg en kurv og båndfargen som er mer demure, og husk at mindre er alltid mer. Ikke gå over toppen med kurven din. Enkelt er bedre enn overdrevet.
  • Hvis du planlegger å ha ekte blomsterblader fallet ned midtgangen, må du sørge for å spørre din kirke hva deres policy er på det. Noen kirker tillater ikke ekte kronblader.
  • Å lage din egen blomsterpike kurv er både morsomt og en fin måte å spare penger på. Før du begynner, bør du vurdere som blomsterminjens alder og størrelse og hvilken type blomster du vil bruke. Ekte blomster kan være mye tyngre; Men hvis du vil ha kronblad kastet ned midtgangen, vil du sannsynligvis gå for ekte. En blanding av ekte og silkeblomster er også en mulighet. Bunnlinjen er at du kan gjøre stort sett alt du vil ha så lenge som blomst jente kan håndtere lasten.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------