Stilling: ovs0

Tyrkia håndverk ved hjelp av papirposer

  Brown papirposer er et billig og lett å finne håndverksmateriale som bare er riktig farge for å simulere kalkunens kropp. Lag et kalkunfartøy for å dekorere ditt hjem eller bord under Thanksgiving eller vis barn hvordan du lager egne kalkuner til holde dem opptatt i hektiske dager i løpet av ferien.

Papirbag Tyrkia

Fyller en brun papirpose for å danne en kalkun som kan brukes som midtpunkt på ferienbordet ditt. Fyll størrelsen på brun papirpose med aviser, plastposer, bomullsballer eller polyesterbatteri. Vri forsiktig åpningen av papirposen og fest den med tape eller snor. Den fylte brune posen danner kroppen din kalkun. Lim en brunfarget plastskje på forsiden av pose til kalkunens hode eller kutt hodet fra en annen brun papirpose. Lim hodet på posen og pynt kalkunen med ekte fjær, fjær kuttet av forskjellige farger av byggepapir og googly øyne.

Fot- og håndtrykk Tyrkia

Hjelp barn å lage papirkasse kalkuner med egne fotspor og håndtrykk å danne kalkunens kropp og fjær. Spor barnets fot på en brun papirpose og kutt ut formen. Hælen på fotavtrykk blir kalkunens hode, mens det bredere området av fotavtrykk er kalkunens kropp. Spor barnets hender på fargerike ark med byggepapir og kutt utskriftene for å danne kalkunens fjær. Lim fjærene på baksiden av kalkunens kropp med hvitt håndverk lim. Nå kan barnet tegne et ansikt på kalkunen eller lim på googly øyne og flere stykker av byggepapir kuttes i en form og en kalkunvattle for å fullføre båten.

Tyrkia Marionett

En vanlig brun papir lunsjpose blir raskt en kalkundukke med noen dekorasjoner. Legg posen flatt på arbeidsflaten med den åpne enden mot deg. Bunnen av posen skal brettes ned og hviler på toppen av posen. Dette nederste panelet er kalkunens ansikt. Dekorer ansiktet med øyne, kalkunbuk og kalkunvattle. Klipp fjær fra farget byggepapir og lim dem på baksiden av posen slik at de strekker seg over kalkunens ansikt og er synlige fra forsiden av posen. Posen er klar til å glide på hånden og brukes som en kalkundukke ved å flytte bunnpanelet opp og ned med fingrene for å gjøre kalkunen gobble.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------