Stilling: ovs0

Typer av kjegler brukt i tekstil

  I tekstilindustrien vikles garn og filamenter rundt kjegler. Kegler er vanligvis laget av papir. Plast brukes også til å lage tekstilkegler. Papirkegler er lette og bidrar til å redusere kostnadene ved emballering av garn. Kegler er kategorisert i forskjellige typer i henhold til deres størrelse, overflatefinish og taper. Keglene kan være farget og mønstret for å gjøre gjenkjenning av forskjellige typer garn lettere. Forskjellige grader av taper er gitt til kjeglene i henhold til spesifikke anvendelser.

Embossed

Denne overflatefinishen motstår glidning av garn. Den brukes til grove garn. For bruk med middeltallgarn, er det gjort fint preging, slik at garntaket ikke hindres av prægingen.

Velvet

Velvet overflate brukes til fine bomullsgarn og syntetiske fibre. Denne finishen forhindrer hengende, bryte og sloughing av delikate filamenter.

Flocked

Dette brukes til nylon, rayon og lignende fine garn. Flockfinishen kan gis til hele kjeglen eller bare bestemte områder. Det er en finish som forhindrer papirkeglen i å absorbere olje.

9 Deg 15 'Cones

Disse brukes hovedsakelig på universalkeglervinduer for slitegarn. Konisk, overflatefarge og farge gjøres basert på krav.

5 Deg 57 'Cones

Disse brukes til bomull og syntetisk garn og garn. De kan brukes til enkle og flere garn. Formen på kjeglene kan være vanlig, rett eller ren punktnese. Overflaten kan være preget, flokket eller flettet.

4 Deg 20 'Cones

Disse brukes i garndoblingsmaskiner, i to-for-en-twisters og til noen spesielle formål. Disse kjeglene kan være vanlige, vanlige peker eller nosed.

3 Deg 30 'Cones

Disse brukes til å vikle nylon, rayon og annet syntetisk spunnet garn, samt filament strikke garn. Overflaten kan være flokket eller velvettet. Disse har krympete nesekegler.

3 Deg 51 'Kegler

Disse brukes til tunge teppegarn og dekkfibre. De kan være vanlig, vanlig eller rett nese.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------