Stilling: ovs0

Thanksgiving Art Ideas for Kids

  De beste Thanksgiving kunst ideer for barn involverer hands-on aktiviteter som får barn glade for Thanksgiving, mens de lærer dem grunnleggende fakta om ferieens historie. Sjansen til å være kreativ bidrar også til å gjøre informasjonen mer interessant og relevant for barn. Grunnleggende temaer, slik som kalkun eller gyldenblader, og aldersmessige oppgaver garanterer en hyggelig opplevelse for hver ung kunstner.

Høstbladsmosaikk

Samle poser med fargerike høstblader til et mosaikk kunstprosjekt. Hvert barn decoupages assorterte høstblader på et hvitt papir med hvitt lim og vannblanding. Barnene tegner en stor bladform på baksiden av det tørkede decoupagepapiret og kutter formen for å lage et bladformet bladfylt veggmaleri. < h2> Corn Place Card Kornkjerner, papir og lim er alt du trenger for et Thanksgiving-stedkortprosjekt. Hvert barn bretter et stykke brunt papir i en halv for å lage en kortform for å dekorere med korndesign. bladene danner utsiden av mais og limte rader med kornkjerner danner den faktiske maiskålen. Gullblokk bokstaver navnet på personen som kortet er beregnet til.

Harvest Wreath

Kombiner bladformede biter av skum og små nøtter og frø for å lage en høstet krans for å dekorere inngangsdøren din under høytiden. Hvert barn kutter flere bladformer fra gull, rødt, oransje, brunt og gult håndverkskum. Bladene dekker en pappskroneform for å gi en fargerik dekorasjon. Små nøtter og frø, som mandler og solsikkefrø, skaper en tykk trim rundt den indre kransesirkelen for en jordisk aksent.

Malte gresskardekorasjoner

Småmalte gresskar gir enkle Thanksgiving-dekorasjoner for bord, verandaer, hyller og tellere. Hvert barn maler bilder av de forskjellige tingene han er takknemlig for, for eksempel familien, kjæledyret, sykkelen og / eller favorittmat. En tynn klut med klar lakk dekker den tørkede maling for å gjøre kunsten vanntett til innendørs eller utendørs visning. < h2> Pumpkin Place Markers Gi en munter dekorasjon for sittegruppekort med gresskar leirehåndverk for barn. Hvert barn skiller en liten gresskarform fra lufttørket leire og glir en spiral-toppet grønn tråd inn i leiren. maling dekker hver tørket form for å lage et mini gresskar utseende. Et papirkort glir mellom løkkene i hver trådspiral for å vise sitteplasser markøren.

Tyrkia Pot Centerpiece

Slå en liten lerkanne og treball inn i en kalkun for et fargerikt midtpunkt på Thanksgiving-festet. Hvert barn maler potten og ballen brunt, og limer deretter ballen til 'toppen' av opp-ned-potten. Googly-øyne og en gul skumtrekant danner kalkunens ansikt. Blandede, fjærformede, håndverkskumstykker danner kalkunens store vifteformede hale.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------