Stilling: ovs0

Slik resirkulerer du brukt materiale til nyttige ting

 

1.

Separate elementer i henhold til materialet de er laget av. Legg papirvarer, stoff, glass eller plastbeholdere og metall i separate områder. Typisk er hver type materiale egnet for spesifikke prosjekter. Ved å holde dem sammen gjør det lettere å finne gjenstander og øker sjansene for at du vil bruke dem.

2.

Bruk papir og papp for håndverk. Store bokser eller papprør kan brukes til å lage lekehus, dress-up-områder eller 3D-kunstdisplayer. Resirkulerte papirprodukter kan bli revet i små deler og brukes til å lage collager eller brukes i papir mache.

3.

Vask og tørk brukt klær eller kluter av stoff. Fjern knapper, glidelåser og andre dekorative gjenstander og skjær stoffet i ark. Disse klatringene kan brukes til å lage dyner, tepper eller applikasjoner til sying eller kunstverk.

4.

Gjenbruk plast- eller glassbeholdere til vaser, oppbevarings- eller plantekasser. Legg til et strøk maling, hvis det er foretrukket, for å lyse på skjermen. Gamle kaffebønner eller skuffer gjør attraktive kjøkkenbeholdere.

5.

Lag hage kunst fra resirkulert metall. Sengfjærer gjør en lunefull trellis, metallstenger kan formes og brukes som plantekjoler og gamle kleshengere gjør den ideelle basen av sesongkroner.

Den gjennomsnittlige amerikanske kaster bort ca 90 000 pounds søppel i livet, sier University of Utah College of Architecture og Planning. Av den mengden kan en halv nok til å fylle en hel fotballstadion hver dag - bli resirkulert. Lære å gjenbruke materialer i ditt daglige liv forhindrer fylling av deponier og gir deg en gratis kilde til nyttige gjenstander.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------