Stilling: ovs0

Slik oppretter du naboutskrifter

 

1.

Finn disposisjonsbilder av nabolagsbilder, mennesker og natur. Kaboose, Crayola og Coloring Book Fun har alle gratis utskriftsfarger som du kan velge.

2.

Legg på skriveren med klare plastplater. Skriv ut ønsket nabolagsfargesider på arkene.

3.

Legg ett ark om gangen på en overheadprojektor. Tape easel pute papir til veggen. Flytt projektoren fremover og tilbake til bildet på easel-papiret er klart og er den størrelsen du trenger for den valgte nabolaget. 3/4 til 1/2 livsstørrelse er stor nok til barn i skolealderen. For en 1/2 levetidsutskæring, er 12 inches i virkeligheten lik 6 inches i din utklipp.

4.

Klipp rundt omrisset av hver tegning. Dette er din mal. Skiss to av hver mal på kryssfiner, papp eller stivt håndskum du bruker til å bygge din by. Disse er fronten og baksiden av bygningene dine.

Skjær to firkanter av kryssfiner, papp eller stivt skum for hver bygning, samme høyde som for- og bakstykker . Disse vil være sidene av bygningene dine. Bruk en jigsaw for kryssfiner og saks eller et verktøyblad for papp- eller skipsskum.

6.

Monter hver bygning ved hjelp av rumpeskjerm. Butt-leddene er svake og må styrkes med lim og negler. Plasser bygningen foran og bak mellom sidene. Woodworkers Dan og Deb McBride fra AZ Woodman anbefaler å bruke hjørneblokker for de sterkeste rumpene. For kryssfinerhusene, kutte fire 2- til 2-tommers lengder av treverk til samme høyde som sidene, for å bruke som hjørneunderlag for hver bygning. Plasser en støtte i hvert hjørne.

Begynn øverst til venstre på hver side, bor 1/8-tommers diameter pilothull hver annen tommer gjennom høyre og venstre sider av bygningen, inn i hjørnestøttene. Sikre med 3/16-tommers diameter messingskruer. Papp og skumbygninger kan monteres ved hjelp av snekkere 'lim eller hurtig lim og trenger ikke skruer.

8.

Forsøk noen papp ved å påføre vann til både innsiden og utsiden av hver vegg i hver bygning, bruk 4 til 6-tommers leggbørster eller en 2-tommers trim pensel. Tillat å tørke over natten.

9. Legg på to strøk av akrylmaling til innsiden og utsiden av hver pappveggen. La det tørke over natten mellom strøk. Dette forhindrer forvrenging når malingen og tetningsmidlene påføres.

10.

Bland maling På en palett, ved hjelp av en palettkniv, maling alle bygninger med akvarellbørster og akrylmaling. La alt maling tørke over natten. Legg på to til tre lag klar akrylforsegling, slik at hvert lag kan tørke over natten.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil bruke en overheadprojektor for å forstørre tegningene dine, har Homakaasu et program som heter Rasterbator som lar deg sette sammen en plakatstørrelse til veggmaleri -størrelsen versi på tegningen din.
  • Enten du lager en Safety Town eller bygger en nabolagsbilde for et felleskunstprosjekt, er nabolagene ikke kompliserte. Kryssfiner fungerer best for langsiktige skjermer, men du kan bruke papp eller stivt skum til innendørs eller rettferdig vær. Jo flere bygningstyper du inkluderer, desto mer interessant vil din utkjørselsområde bli.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------