Stilling: ovs0

Slik legger du til en side i en utklippsbok

 

Legge til en side i et etterbinde utklippsbokalbum

1.

Åpne albumdekselet og skru av innleggene. Skruen kan være stramt, men en skrutrekker kan hjelpe løsne Sett det opp.

2.

Juster hullene som er stanset på papiret, med justeringen av de to innleggene på albumet. Legg sidehullene gjennom innleggene for å feste siden.

3.

Sett dekselet tilbake på toppen av albumet som justerer hullene på dekselet med metallpostene i album.

4.

Skru metalltoppene tilbake på stolpene, og brett lukket klaffen for å dekke stolpene. Dette kompletterer å legge til sider i et etterbinding-utklippsbokalbum.

Legge til en side til et strap-hengslet utklippsbokalbum

1.

Åpne utklippsbokalbummet og fjern bindingsdekselet. Trekk og løsne bakstroppene fra avstandsstykkene. Avstandene er de to lange hvite plaststripene som holder sidene på plass mens albumet er lukket.

2.

Fjern bakdekselet med mellomromene vendt mot forsiden.

3.

Legg sider ved å skru gjennom plastremmen gjennom toppen og bunnen av metallholderne der de to lange tynne hullene er. Legg til sidene fra baksiden av albumet, da stroppene er kortere på forsiden for å holde albumet sammen.

4.

Legg avstanden til remmens tråd med holderen til høyre. Legg bakdekselet på stroppen med mellomromene vendt oppover.

5.

Tre stroppene gjennom mellomromene på albummet, og gå ned og deretter opp.

6.

Trekk stroppene tett og lukk baksiden av albumet. Stram remmene når de er stengt. Slip bindingsdekselet på dette punktet, hvis en er tilgjengelig.

Legge til en side i en strengbundet utklippsbok

1.

Løsne strengen og unthread det fra albumet.

2.

Åpne albumet. Samle alle ferdige utklippsbok-sider i rekkefølge, og sørg for at hver har et topp- og bunnhull i det.

3.

Juster hullene fra sidene med albumets hull Legg først nederste dekselet på albumet på bordet først, legg til sidene på toppen av det, og legg deretter dekselet på toppen av sidene. Alle hullene skal justeres sammen.

4.

Gjør den ene enden av strengen gjennom det nederste hullet på baksiden av albumet, og tråden den andre enden av strengen gjennom topphullet fra baksiden av albumet.

5.

Trekk toppen og bunnen av strengene til forsiden av albumet. Slett og knytt strengene for å stramme albumet. Slå en bue for å fullføre utseendet.

Legg ved en side til et tre-ring utklippsbokalbum

1.

Åpne albumet og trekk de tre ringene fra hverandre.

2.

< p> Samle de ferdige utklippsboksidene. Det skal være tre hullslag i hver side.

3.

Juster hullene på sidene med de tre ringene og sett dem inn. Skyv de tre ringene sammen for å få dem til å lukke.

Tips og advarsler

 • Velg en type album som passer best til dine scrapbookingsbehov. De varierer alt fra lett til moderat.
 • Hvis du trenger å legge til flere sider i et postbundet album for å gjøre det større, kan du legge til utvidelser til innleggene. Utvidelser leveres vanligvis med papirpåfyll.
 • Hengselalbumet kan brukes, og sider kan legges til hvor som helst, men albumet må skilles fra for å bli flyttet. Det kan ikke akseptere ubegrenset påfyll siden sidene må holdes sammen med stroppen.
 • Tre-ring bindemiddel type utklippsbokalbum er et raskere alternativ hvis du stadig ønsker å legge til utklippsbok-sider i albumet ditt. Dette albumet kan ikke utvides, så hvis du har mange sider, sørg for å bruke et stort album.
 • Scrapbooking er en morsom og raskt voksende hobby for mange mennesker i alle aldre. Det finnes mange typer utklippsbøker tilgjengelig for å velge mellom. Postbundne album bruker metallposter til å legge sidene til albumet. Hengselskrapbookalbum har en plastrem med et mellomrom og et metallhengsel for å feste sidene til den. En strengbundet utklippsbok inneholder to hull og en streng gjenget gjennom den, med strengen festet på forsiden av albumet. Det finnes også tre-ring-binder-type album. Hver type album har en bestemt måte at sidene skal festes til dem.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------