Stilling: ovs0

Slik lærer du grunnleggende syv ferdigheter på nettet

 

1.

Forsker nettsteder på Internett for å oppdage online syklasser som passer best til dine behov.

Et generelt Google-søk under 'online syklasser' gir et hvilket som helst antall nettsteder som tilbyr enten gratis eller for-betal-trening.

For eksempel, ifølge eSewingWorkshop, er det det første nettbaserte syvvideoopplæringsnettstedet for kloakker på alle nivåer. Medlemmer kan bli med gratis og motta begrenset tilgang til nettstedene for videoinnlæringsserien, eller delta i en Betalt abonnement og motta ubegrenset tilgang 24 timer i døgnet.

2.

Se på blogger laget av sømmer og aktivt engasjere seg i bloggaktiviteter.

De fleste sy blogger er laget av ivrig hobbyist. Disse bloggerne gleder seg over å demonstrere grunnleggende syteknikker gjennom bilder, videoer, illustrasjoner og uformell diskusjon gjennom regelmessige, om ikke daglig oppdateringer.

Søk på nettet etter blogger som ikke bare markerer ferdige produkter, men gir også leserne grunnleggende ferdigheter og hvordan trening gjennom spesifikke demonstrasjoner fra start til slutt.

Andre fordeler med å bruke sy blogger er de fleste er gratis, bloggeiere velkommen spørsmål, kommentarer og tilbakemelding fra leserne. I tillegg følte kameratene mellom bloggere en d deres supportere oppfordrer til en innbydende atmosfære og videre deltakelse.

Utfør et generelt Google-søk under 'sy blogger' og skann gjennom de tilgjengelige til du finner en blogg som passer dine individuelle behov.

< p> 3.

Abonner på en virtuell syningssirkel og bli en del av det elektroniske symiljøet.

En virtuell sykrets eller syseksamfunn er et virtuelt internettfellesskap bestående av mennesker dele felles interesser, i dette tilfellet sy.

Medlemmer kommer sammen online for å tilby og dele råd, tips, teknikker og bilder, for å oppmuntre til å sy og forbedre individuelle ferdighetsnivåer.

BurdaStyle.com, et nettbasert samfunn tilbyr gratis nedlastbare mønstre og online systøtte til medlemmer. Besøk og klikk på Lærings-linken for å få gratis umiddelbar tilgang til hundrevis av teknikker for syteknikk.

Threadsmagazine.com s 'Lær deg selv å sy' videoserien er perfekt for nybegynnere kloakker som vil ha lett å følge videoinstruksjon i tillegg til støtte fra et nettbasert fellesskap.

Tips og advarsler

  • Velg læringskilder basert på ditt ferdighetsnivå.
  • li> Unngå nettsteder som tilbyr generell informasjon eller de som mangler demonstrativ kunnskap. Stopp å gjøre unnskyldninger for ikke å vite hvordan du syr, søm eller serge fordi du ikke arvet din bestemors ferdigheter med nålen.

    Det er mulig å få litt kjørelengde ut av din forsømte symaskin ved å sparke opp de mest nødvendige ferdighetene på egen hånd ved å sparke tilbake med en personlig datamaskin og Internett-tilgang rett i ditt eget hjem.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------