Stilling: ovs0

Slik kutter du en rektangulært eikebord i et rundbord

 

1.

Fjern alt innstillingen på eikebordet og bruk målebåndet til å måle bredden på bordets overflate. Del det resulterende tallet i halvparten. Klipp et stykke nylonstreng som passer Målingens lengde.

2.

Fest en snekkerens blyant til den ene enden av snoren. Legg den motsatte enden i midten av bordplaten, og hold en person ned på enden for å holde den trygt.

3.

Trekk strengen stramt og bruk den faste strengen som et kompass for å tegne en jevn sirkel inne i rektangelens perimeter. Fjern strengen og bruk motorsagen til å kutte rundt sirkelen ved hjelp av linjen du tegnet som retningslinje. Du har nå et sirkulært bord.

p> 4.

Legg de nyansatte ender av bordet til glatt. Hvis det er ønskelig, flekk, glans eller maling de slitte endene for å matche resten av bordet.

Ingen tvil om at mange elsker å dekorere sine hjem eller leiligheter med tremøbler. Den inneboende skjønnheten i farge og korn av tremøbler kan forbedre et rom, men det kan være tilfeller når eiere kanskje vil endre et eksisterende møbel, i dette tilfellet skifte et rektangulært eikbord til en sirkulær. Enten det er å øke oppholdsrommet eller gjøre bordet til et rom bedre, er det ikke altfor beskattende å bytte bordets form.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------