Stilling: ovs0

Slik holder du en øyepinne i leire

 

1.

Klipp øyepinne med wire cutters til ønsket lengde. Du trenger den til å være liten nok til å passe inn i leiredekorasjonen uten å stikke gjennom den andre siden.

2.

Bøy øyeknappen i 45 graders vinkel. Vinkelen skaper et anker når du setter det inn i leiren og vil sørge for at det ikke kommer ut mens du er i bruk.

3.

Fest øyetappen i toppen av Leiren skal fortsatt være i en bearbeidbar tilstand (myk), ikke fyret eller herdet. Hek og drei deretter tappen inn i leiren, slik at bare øyedelen er synlig.

4.

Påfør en liten mengde væskepolymer hvor tappen møter leiren. Limet slår seg av når du ler leiren og sørger for at tappen ikke kommer ut.

5. < / p>

Bake leireobjektet som angitt på leireemballasje angående tid og temperatur.

Crafters bruker ofte leire til å lage smykker og smykker fordi det er enkelt å tilpasse pendants, øredobber, sjarm og dekorasjoner i omtrent alle former og størrelser ved hjelp av leire. Ved å sette inn en øyepinne i leirdesignet, vil du kunne henge ornamentet eller slitasje dine hjemmelagde smykker. Du trenger bare noen få ting du kan kjøpe på de fleste kunst og håndverk butikker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------