Stilling: ovs0

Slik bruker du kunstige juletre til håndverk

 

1.

Klipp alle grenene vekk fra midtpolen med trådsnip. Hvis treet ditt adskilles, trekker du alle grenene ut av midtpolen. Uansett, kutte grenerne i mindre stykker om ti til tolv tommer lang.

2.

Ta tak i en trådbelegghenger ved seksjonen like under kroken med en hånd og bunnen av hengeren med den andre. Trekk sidene fra hverandre til hengeren danner en grov sirkel. Bruk tanger for å glatte ut kinks og vri hengeren inn i den beste sirkelen du kan.

3.

Sett de kunstige furufilmene rundt ledningen og dekk det helt. Dette skaper en grunnleggende furuskrone. Pynt kransen med silkeblomster, bånd, tørkede bær, malte plastpåskeegg, perler og mye mer. Dekk kroken med bånd og fest med varmt lim.

4. Bruk pendlingsgrener til å lage en krans. Unroll en lengde av nylon tau og kutte et stykke minst ti meter lang. Slip de kunstige grenene inn i taufibrene, og fest dem med snor av ledning. Sørg for at tauet er helt dekket.

5. Legg pyntet med bånd, kunstige bær og blomster ved å glide dem gjennom trådene og taufibrene. Opprett en juvelkrans med misteltein og hellige, eller en enkel vinterkrans med pinjekegler og små fuglfugler.

Noen mennesker velger kunstige juletrær over ekte, fordi de er billigere på lang sikt, ofte lett å lagre og noen ganger kommer dekorert med lys, og eliminerer noen av de gjengjeldene som kommer med julen. De med allergier, en aversjon for å plukke opp furu nåler og kjæledyr eller små barn som kan slå over eller klatre på treet, kan også foretrekke kunstige varianter.
Men selv om kunstige trær varer mye lenger enn virkelige furuer, må de til slutt erstatte . I stedet for å sende det kunstige treet til søppelbunken, kan du resirkulere det hjemme ved å bruke det til deler i andre håndverkprosjekter.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------