Stilling: ovs0

Slik bruker du Old Show Ribbons for å lage Ribbon Quilts

 

1.

Legg ut alle båndene du vil bruke på et stort område med rent gulv. Vurder fargene, typer bånd, om de har rosetter, og hvis båndene har trykk på dem. Planlegg å bevare utskriften og så mye av hvert bånd som mulig.

Ta fra seg rosettebånd hvis du vil bruke de flate båndene som stoffstykker og rosetter som dekorative utsmykking. Legg båndene i forskjellige konfigurasjoner til du finner et arrangement som er behagelig. Ta med ekstra tekstiler for å fullføre ditt design, om nødvendig.

Hvis du har nok rett, flatt båndmateriale til å jobbe med, kan du prøve å lage rammer rundt rosettene. En tradisjonell tømmerhytteblokkdesign, som bruker strimler av stoff, fungerer også med bånd. En hvilken som helst tradisjonell dyneblokk som bruker strimler eller rektangler av stoff som brikker, er en kandidat for båndduk.

Hvis du velger en appliqu u0026 # xE9; quilt, prøv å plassere båndene dine som 'eiker' i et hjul, eller i eikerrader for å lage en stjernebørste. Prøv å plassere noen rosettebånd i midten, med lange bånd som strekker seg mot dynekanter. Legg til flere bånd mellom rosettene for å skape en annen starburst-design.

3.

Lag en referanseskisse eller ta et bilde av båndet ditt, fordi du vil forandre båndene fra oppsettet som du setter på dynen. Mål og merk båndplasseringen på et dyneplagg, med henvisning til skissen eller bildet. Siden bånd kanskje ikke er sterke nok til å støtte et dyne, festes de til en støttet stoff dynetopp for å stabilisere dem.

Hvis bånddukdesignen benytter separate dyneblokker, skal du kutte stoffet i riktig blokkstørrelse før du begynner å sy på båndene dine. Et alternativ til å bruke flere dyneblokker er å lage en helt dyne dynetopp. Bruk et stort stykke stoff som 'hele' dynetoppen, og sy båndene på plass på den.
(Ref 1)

4.

Begynn å bøye båndene på dynen på stoffet. Sett dem på nytt etter at designet er slik du vil ha det.

5.

Strikk båndene på plass. Håndsting hvis du foretrekker det, eller bruk en symaskin. Alle båndkanter bør syes til stoffet.

6.

Bruk batting og quiltbacking av ditt valg. Lag den båndutsmykkede dynetoppen, batting og baksiden, og bast dem sammen.

7.

Hånd eller maskinduk etter ønske. Legg på stoff for å binde kantene, og dynen din er ferdig.

Tips og advarsler

 • Siden sying gjennom båndene dine gjør nålehull i dem, Du kan bruke quiltingsømmer mellom båndene eller bare langs kantene. Et annet alternativ er å knytte din quilt.
 • For å knytte din quilt, bruk garn eller tung tråd for å lage en søm, knutet og trimmes, med intervaller i hele dynen. På et båndduk, hvor informasjonen på forsiden av dynen er viktig, gjør du slipsknutene og trimmede slipsender på baksiden av dynen, så det er bare den lille sømsløyfen som er synlig på fronten.
 • Bruk de nye utskrivbare stoffarkene til å skrive ut fotografier som følger med dine bånd i dynen. Bilder forbedrer båndene, spesielt hvis de er av arrangementet, for eksempel et show, hesteshow eller sport Hobbybutikker og stoffbutikker selger utskriftsplater.
 • Samlingen av bånd du har gjemt bort i en boks eller trykket i en utklippsbok, kan brukes bedre. Få båndene dine ut og legg dem på skjermen ved å bruke dem i en dyne. Fargerike showbånd gjør gode brikker til appliqu u0026 # xE9; på en dyne eller bruk båndene som stoff for å lage en pusset quilt. Stilen og størrelsen på dynen din avhenger av hvor mange bånd du har og hvor mye ekstra stoff du vil bruke.

  Et quilt laget av prisbånd er ikke praktisk for hverdagsbruk som sengetøy. Imidlertid er den ideell til bruk som displayduk eller som vegghengende.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------