Stilling: ovs0

Skum Fotoramme Craft Ideas

  Craft skum er et allsidig materiale som er så lett å jobbe med som papir. Skummet kommer i tynne forhåndskuttede former eller fulle ark og er tilgjengelig i hvilken som helst farge. Ved å bruke skummet til å lage en fotoramme, er en populær og lav- Kostnadsfartøy til alle ferdighetsnivåer. Så lenge du kan klippe en skisse og dekorative former fra skummet, kan du lage din egen attraktive fotoramme.

Fiskramme

Gul skum kuttet i en fiskform gir fronten og bakstykker for en munter fiskramme. En fisk har en stor oval kutt fra midten for å gi rammen. Fargerike malte prikker og striper dekorerer fiskrammens kropp for en eksotisk berøring. Den fiskformede baksiden, foto- og rammelimmen sammen for å skape en solid og sikker skjerm.

Blomstramme

To store, grønne skumrektangler danner grunnrammen for blomsterkonstruksjonen. Det første rektangelet forblir solid for å gi baksiden og det andre rektangelet har Midtre kutt bort for å gi rammen. Liten, fargerik, tårneformet pi eser av skum danner fem-petal blomster på hvert hjørne av rammen. En liten, gul skumsirkel gir midtpunktet for hver blomst. Et bilde glir mellom baksiden og rammen, og kantene på de tre lagene limes sammen.

Froskramme

Et bredt, grønt skumformet oval med et stort ovalt snitt fra midten gir grunnrammen for frosk-tema design. En stor svart prikk på en hvit skumsirkel gir hvert øye stikker fra toppen av den ovale rammen. Et bilde festes til baksiden av rammen for å skape et froskhode med et bilde i munnen.

Hjerteramme

Lag en lagdelt effekt med et ekstra stort rødt hjerte, et stort rosa hjerte og en Middels hvitt hjerte stablet sammen for å danne skumrammen. Et lite rødt hjerte med en sirkel kuttet i midten gir rammen. Det lille, røde, bildefylte hjerte sikrer det hvite hjertet for å skape en firelagskonstruksjon.

Spiderramme

En liten, svart håndverkskum sirkel 'hodet' på en stor svart sirkel 'kropp' Gir en grunnleggende edderkopp for fotorammen. En sirkel kuttet fra midten av edderkoppens kropp danner et rammeområde og åtte svarte chenille stilker danner edderkoppens ben. To googly-øyne dekorerer edderkoppens hode og et bilde festes til baksiden av kroppen for å fullføre den skumle rammen.

Star Frame

En stor, sølv, skumstjerne med et rektangelsnitt i midten gir deg Rammen for det enkle håndverket. Glitrende gullmaling danner små stjerneutsmykninger rundt den store stjernekarmen. Et tynt lag lim rundt bildens kant sikrer det til baksiden av stjernen for en enkel fotoramme å henge på veggen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------