Stilling: ovs0

Penguin håndverk for barn

  Bedre kjent for sin evne til å svømme, er pingvinen en av få fugler som ikke kan fly. Med 17 forskjellige pingviner er det mange muligheter for foreldre å tilby en liten undervisningslesning til barna sine. Ved hjelp av en rekke elementer som finnes i hjemmet, vil barna kunne lage en kopi av disse 'velegnet' fuglene mens de lærer om klima, parring ritualer, farger eller kontinenter.

Pingvin Pals Ornamenter Pingviner er enkle dyr som gir seg til enkle barnas håndverk. Med kun tre farger og to grunnformer, vil barna kunne lage en feriedekorasjon for å henge på slektstræret eller gi seg bort som en gave til en elsket. male en tre sirkel med en svart halvmåne langs toppen og sidene og en hvit midt. Når først det første laget av maling tørker, legger barna to små sirkler for øynene og en oransje trekant for en nebb. Foreldre kan hjelpe barn å feste et stykke båndet eller garnet på baksiden av trekretsen for å forvandle sine pingviner til ornamenter. For en ekstra berøring kan barn lime to filtrekanter topp til topp for å gi sine pingviner en bowtie eller hårbue.

Eggkartongpingvin

Hva kan være bedre enn en pingvin wea ring earmuffs? I denne båten fra KidsSoup.com kan barn skifte en vanlig eggkartong inn i en ørepyntet pingvin med rørrør, byggepapir og pompoms. Foreldre kutter en nebb og vinger fra utklipp av byggepapir, mens barn skal male bunnene på to og en halv kopp fra en eggekartong med en pingvinens signaturfarger. Halvkoppen skal være oransje, mens de to hele koppene skal være svart på kantene og hvite i midten. Når malingen tørker, limer barna vingene og nebbene på eggekoppen. For å avslutte sin søte critter limer barna på et miniatyr sett med ørepynt, laget av to pompoms og et segment av Rørrensere.

Filmbeholderpingvin

Alle som eier et 35mm kamera, har en tendens til å ha håndfull filmbeholdere rundt huset deres. Disse ubrukte gjenstandene kan enkelt forvandles fra rot i en pingvin med noen dråper lim og noen maling. Foreldre forutser to svarte trekanter, en oransje diamant og sengetøy fra byggepapir, mens barn maler en hvit oval på siden av beholderen. Når malingen tørker, limer barna svarte vinger på hver side av den hvite magen, den webbed f spis til bunnen av beholderen og det brettede diamantbrettet over magen. For å få sin pingvin til liv, kan barna legge til et sett med googly øyne til lokket på filmbeholderen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------