Stilling: ovs0

Lær armbånd håndverk

 

Beltarmbånd

Klipp et stykke av et gammelt lærbelte lik omkretsen av håndleddet ditt, pluss 2 tommer. Vri stykket skinn rundt håndleddet og merk hvor du vil plassere en eller to snaps for å holde de to endene sammen. Bruk en øl til å slå hull for snaps i den overlappende enden av lærstykket. Følg produsentens anvisninger ved å bruke en hammer eller hammel for å sette den øverste delen av snaps. Merk hvor snaps på det overlappende lærstykket skal møte brikken under. Sett den nederste delen av snapene i henhold til produsentens anvisninger . Du kan også lage dette belte med et nytt lær.

Non-Snap Fasteners

I stedet for å feste armbåndet ditt med snaps, bruk en gammel mansjettknappe. Klipp slissene i endene av lærarmbåndet bred nok til å glide mansjettknappen gjennom.

Du kan også slå to hull med en ale gjennom hver ende av armbåndet og knipse endene sammen med skinnesøm eller skinnsøm. Fest en knute som du enkelt kan løsne for å få armbåndet av håndleddet.

Et annet alternativ er å sy en stor knapp på den underliggende enden og kutt en spalt i den overlappende enden for å feste knappen.

Stamping

Damp uferdiget skinn fra baksiden med en fuktig svamp. Du bør kunne se på forsiden at læret er fuktig fra fargeskiftet. Ved hjelp av lærstämplingsverktøy og en tralleråse, dekorere lærstykket etter et design du har tegnet på papir. Plasser stemplingsverktøyet slik at det setter seg helt vertikalt på stedet der du vil stemple designet, og slå det så sterkt med hammelen. Det er en god ide å øve på et annet stykke skinn kuttet fra samme belte til du kan stampe en skarp design inn i læret med bare en streik av hallen. Hvis du trykker på stemplingverktøyet, vil det trolig føre til en sløret design. Tillate ca. en time før læret tørker før du har på seg det.

Utsmykker

Punch hull i læret med en ale eller et annet skarpt spissverktøy. Sy på embellishments ved hjelp av skinnsøm eller solidt tråd som du passerer gjennom hullene for å sikre utsmykningen på læret. Dekorasjoner kan inkludere knapper, conchos, kinesiske mynter, sjarm, polymer eller glassperler, halvedelte edelstener eller alt annet du kan feste med tråd eller skinnekledning.

Braiding

Klipp tre stykker tykk skinnkledning lik i Lengde til 1 1/2 ganger omkretsen av håndleddet. Fest en ende av snoren sammen ved å vikle kobber eller sølvtråd rundt dem, og skape en liten sløyfe på enden av trådspolen. Braid de tre stykkene av lærledning til lengden på din flette er lik omkretsen av håndleddet ditt pluss 1 tommers. Avslutt slutten av armbåndet med en trådspole. Fest den ene enden av en låseslutning til sløyfen i hver ende av armbåndet. Eksperimenter med komplekse fletningsmønstre ved bruk av fire eller flere lengder av lærledning. Leather crafting er en praktisk og tilfredsstillende hobby som passer for alle fra barn til dyktige håndverkere. Du kan stemple, prege, fargestille, blonder og pynte lær med nesten alt i håndboksen din. Du kan lage lærarmbånd ved hjelp av et bredt spekter av teknikker som gjør at du kan gjøre alt fra å gjenvinne gamle belter for å flette lærblonder eller ledning i intrikate mønstre.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------