Stilling: ovs0

Kan jeg bruke Finish etter Wood Decal Paper?

 

Dekaler

Du kan kjøpe dekaler i mange forskjellige stiler og design. Du kan også kjøpe blanke dekalark du kan skrive ut selv. En beskyttende overflate kan bevare designene dine for lengre tid og forbedre deres utseende.

Fullfører

Mange produsenter leverer en beskyttende overflate eller anbefaler en. For møbler, kan du bruke en passende tre lakk. Husk at fargen på lakken vil påvirke fargene på dekalet ditt. Velg utførelser som ikke blir gule med alderen. En finish, anbefalt av LumberJocks trebearbeiding, er en klar spray-on møbellakk. Du kan også vurdere en lakseffektiv lakk.

Betraktninger

Tre bør være ordentlig ferdig, slik at den ikke er porøs før du legger på dekaler. Vannskilt dekaler bør ha lov til å tørke helt før en finish blir påført, da fuktighet kan bli fanget under overflaten og føre til at den forverres. Du kan bruke dekaler til mange overflater, inkludert ferdig tre. Det er to hovedtyper av dekaler, vannsklier (som må være gjennomvåt i vann før påføring) og gni. For å hjelpe dekalerne dine til å se bra ut, er det forskjellige finish du kan søke på.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------