Stilling: ovs0

Julekunstprosjekter for middelskolen

  Hjelp din middelskoleklasse til å dekorere sine hjem til ferien. Studentene vil uttrykke sine kunstneriske preferanser og tilbringe tid med venner på en felles oppgave. Mens du jobber med julekunstprosjekter i skolen, kan du spille ferieemusikkmusikk for studentene å synge sammen med. Studentene kan ta med ferieferier som kaker og fruktkaker å dele mens de fullfører prosjektene.

Gavekasser fra gamle feriekort

I stedet for å lagre alle de gamle feriekortene, opprett en festlig gavekasse ut av dem . For å gjøre dette limer du hvert kort lukket slik at det ikke kan åpnes. Legg hull med en hullpuncher, og fest deretter kortene ved å lime dem sammen med streng. Studentene skal danne en gaveeske med seks julekort, som kan inneholde liknende eller forskjellige design. Boksen kan brukes til å legge inn en liten gave, i stedet for å kjøpe en gaveeske. Dette er et julekunstprosjekt for middelskolen som er både sparsommelig og miljøvennlig.

Juleklubbekaker

Lag juleklubbkaker med noen få enkle ingredienser. Studentene vil trenge vaniljeplater, peanøttsmør, sjokoladeflis og popsiclepinner. Studentene vil bruke peanøttsmør til å spre seg mellom to av wafers, og vil plassere en popsicle-pinne i peanøttsmørret. Dip lollipoppen i smeltet sjokolade og sett i kjøleskapet for å avkjøle, størkne lollipoppen. Det kan da bli dekorert med glasur. Et annet alternativ er for elevene å dyppe lollipoppen i sprinkler før kjøling, og skape en fargerik feriekake-lollipop. Disse er både dekorative og smakfulle.

Light Bulb Santa Hver student skal ta en utbrent lyspære til klassen for å lage en lyspære-santa til et juletre. Mal lyspæren hvilken kombinasjon av farger studenten ønsker. Etter at malingen tørker, skal studentene tegne julaftens ansikt på lyspærens front. Fest en gullsnor rundt den gjengede enden av lyspæren for å henge den fra juletreet. Andre ting som kluthatter eller skjegg kan legges til lyspære Santa-ornamentet hvis du har klut til å lage disse elementene.

Tilpassede julepynt

Oppgi elevene for å ta med en ren, udekorert julepynt til å fungere som et håndverkprosjekt. Gi følt, saks, glitter, lim, perler og andre dekorative elementer til studentene. Fortell elevene om de vil bruke fotografier for å dekorere sine strømper, for å få dem med strømper. Fullfør de tilpassede julepyntene ved å kutte ut figurer som representerer aktiviteter som interesserer hver student. Disse kan være sport, hobbyer og andre interesser. Lim formene til strømpe og dekorere med glitter og perler. Skriv navnet på studenten som skapte strømpen med lim på toppen av strømpen og dekk limet med glitter.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------