Stilling: ovs0

Instruksjoner for en graviditet Belly Cast Kit

 

1.

Forfør gipset av Paris-gasbindstrimler i lengder på 4 til 5 tommer. Mål 1/3 kopp tørrgips i Paris og legg det til varmt vann i en bolle. Rør godt med en skje. Klargjør to boller med samme blanding, slik at du ikke løper ut.

2. Rør petroleumsgel over hele magenstøttemottakerens mage. Dette vil bidra til at støpningen kommer lettere ut og gjør opprydding enklere for mottakeren. Ha den gravide kvinnen med seg gamle bukser og gi henne litt papirhåndklær for å tørke bort eventuelle drypper. Noen kvinner liker å ha magen kastet inkluderer brystene og armene. Hvis dette er tilfelle, bør også petroleumsgel brukes på disse områdene.

3.

Dip stripene av gasbind inn i gips- og vannoppløsningen. Tillat overskytende vann å dryppe tilbake i bollen. Legg gazeen rundt bukets omkrets, med endene og sidene overlappende andre deler av gasbind. Glatt stripene mens du legger til hverandre; Du kan se kantene blande sammen. Arbeid inn med stripene av gasbind inntil personens hele mage er dekket, samt andre ønskede områder. Gjenta dette trinnet igjen for å legge til et andre lag av gasbindstrimler til magestøtet.

4.

La støpemidlet sitte på kvinnenes mage i 15 minutter. Fjern det sakte ved å løsne kantene og løfte det forsiktig bort fra magen hennes.

5.

Gi såpe, vann og et rent håndkle slik at magen støpt mottaker kan vaske petroleumsglass og eventuelle plaster av huden hennes.

Legg støpemidlet på et tørt sted og la det sitte i 24 timer, slik at gipset i Paris kan herdes helt.

p>

Tips og advarsler

  • Ha alle forsyningene dine til stede og klar til å gå og sørg for at mottakeren har brukt på badet og har alt hun trenger for å være komfortabel.
  • Legg en plastdroppe på gulvet under mottakeren din for å gjøre det enklere å rydde opp.
  • Graviditet er en spesiell tid i familiens liv. Når familien forbereder seg til fødselen til et barn, feirer de ofte hvert stadium eller progressjon i svangerskapet som en milepæl i familiens vekst. Det er mange måter å lage minner på av svangerskapet. En veldig konkret måte er å lage en graviditetstest. År etter at barnet ditt er født, vil du ha et minne som du må huske graviditeten din.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------