Stilling: ovs0

Instruksjoner for Stringing Popcorn

 

1. Pakk hele pose med popcornkjerner med en varmluftpopper og la popcornene bli avdekket i store skåler i to dager før strengen, slik at brikkene blir harde og foreldede. Varmluft popcorn poppere krever ingen olje og la popcorn være tørr og ren for dekorative formål.

2.

Trekk nålen med en 36-tommers tråd. Dobbel over lengden på tråden, slik at du har en to-tråd, 18-tommers lengde, og bind de to løse ender sammen i en knute. Hvis du er yngre og mindre, kan du jobbe med en kortere, mer håndterlig lengde på tråden. Flere tråder kan knyttes sammen etter at de er spenne. Vær oppmerksom på at fargegjengen du velger, vil vise gjennom den ferdige strengen ... hvite vilje være kamuflert, rødt, grønt, gull og sølv vil se festlig ut, og grå eller svart / oransje vil se merkelig ut!

3.

Pierce den tykkeste delen av hvert stykke popcorn med nål og skyv den helt ned i tråden før du syr det neste. Unngå det harde, brune skroget.

4.

Ikke legg til popcorn på tråden når det handler om 3 tommer igjen på tråden. Fyll tråden for full vil knuse popcornet når kransen er hengt.

5.

Klipp tråden nær nålen for å løsne den, og knytt deretter tråden.

6. Sammenbind mer enn en streng for å lage en popcornkrans så lenge du vil.

Tips og Advarsler

 • Gi hjelpere en egen bolle med ferskpoppet popcorn med smeltet b utter og salt, så de spiser ikke de uaktuelle, unseasoned popcornene. Gi et serviett og be om at de holder hendene frie for olje mens du håndterer den vanlige popcorn.
 • Legg tranebær eller stykker tørket frukt i gjentatte mønstre til popcornstrengen for ekstra farge.
 • Sprøyte skallak på alle sider av en popcornstreng for å bevare den i lengre tid enn en sesong.
 • Popcorn er brannfarlig og bør ikke spennes innenfor 2 meter med åpen ild.
 • Ved håndtering av en nål bør yngre barn overvåkes nøye.
 • Du kan lage en billig dekorasjon for en feriefest eller et juletre ved å stryke sammen poppet popcorn. Ferske poppet popcorn har en fristende lukt som raskt vil tiltrekke seg noen få frivillige til å snøre litt lange popcorn stranddekorasjoner. Oppmuntre alle som hjelper til med å belønne seg selv ved å knuse på noen popcorn mens de strenger. Stringende popcorn er en avslappende festaktivitet som smaker deilig!

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------