Stilling: ovs0

Ideer til å male Jack O 'lanterner

  Tradisjonelle hakkede lanterner kan se dumme eller uhyggelige ut, men de tar alle reelle forsøk på å skære på riktig måte. Maleri jack o-lanterner kan resultere i enda mer fantastiske design enn carving, og med langt mindre innsats. Best av alt, i stedet for å ødelegge gresskaret med en liten carving feil, kan du bare tørke bort eventuelle malingsfeil og begynne over.

Crazy Clown

Dra ut de lyse farger for å male gresskar med vanvittige klovneflater . En lys blå sirkel skissert i svart og fylt med en mørk blå spiral gir hver klovnøye. En tynn, kort, hakket grønn linje skaper et øyenbryn over hvert øye. En liten rød sirkel med to sorte prikker i bunnen danner nesen. En rød-skissert, svart halvcirkel med en bølgete linje på toppen og den buede linjen på bunnen danner klovnenes gale gnisten. En rad gule trekanter langs innerstoppen og bunnen av munnen gir fanger.

Dead Man

Kombiner svart maling og en tegneserieaktig 'død mann' -design for å skape en lett og uhyggelig jack o-lantern. En stor, svart 'X' gir hvert øye på det umalte gresskaret. En tykk, tynn svart linje skaper en stor munn og små, svarte, vertikale streker langs munnen gir et syt utseende.

Diva

Få glamourøs og maling et gresskar med et glitrende diva ansikt. Svart maling skisserer hver hvit, mandelformet design for å skape lykkens øyne. Den svarte maling gir også hver elev og tre pisker på hvert ytre øye. En tynn blå linje over hvert øye skaper en øyenskygge aksent, og en liten rosa sirkel på hvert kinn skaper et rødt aksent. Glatt rød maling danner divaens store, pussete, hjerteformede munn. Et lett lag med sølvglittersprøyt over hvert øye og over munnen legger til en klassisk diva-berøring.

Spiders and Webs

Dekker et stort gresskar med hvit maling for å gi en blank bakgrunn for en edderkopp- og spindel webdesign. Tynne svarte linjer danner et åpent vevspinnermønster rundt hele gresskaret. To store, svarte edderkoppformer danner o-lanternes øyne og En liten edderkoppform danner nesen. En skrå linje med små svarte edderkopper danner et grusomt gnist.

Zombie

Gå for en blodig design og maler et gresskar som en gory zombie. Lys grå maling dekker gresskaret for en Død-kjøtt utseende, og svart maling skisserer hvert stort, rundt zombieøye. En stor svart prikk skaper en elev for hvert øye, og tynne røde linjer dekorerer det gjenværende øyet for et blodproblem.

A tynn, kort, horisontal svart linje gir en uttrykksfri munn, og røde dråper gir blikket blod som drikker fra e ach hjørne. Røde gash merker med grønn og hvit maling gir utseendet av åpne sår over zombieets ansikt. Subtile grå smør under hvert øye og rundt munnen legger til en hul og nedsunket følelse i ansiktet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------