Stilling: ovs0

Ideer til å dekorere gresskar

  Dekorative gresskar trenger ikke å være begrenset til carving dem. Det er mange morsomme måter å lage en kreativ, skummel eller morsom dekorasjon som passer for alle aldre. Overvåke alltid barn og gjør noen kutting for yngre barn.

Perfeksjon Tradisjonell Jack-O '-Lantern

Det er noen skritt du kan ta for å få et tradisjonelt utskåret gresskar til å bli bedre. Begynn med å kutte toppen med en lang, rett, skarp kniv. Å bruke en kjedelig kniv er ikke tryggere. Pass på at du kutter toppen i en vinkel slik at lokket ikke kan falle inn. Bruk deretter en vannbasert markør for å tegne på et design som vil tørke bort med vann senere. For å kutte ut designet så et serrated metall at du kan kjøpe i et gresskar carving kit er sikrere og fungerer bedre enn en kniv. Arbeid fra midten ut, og sørg for at du kutte ut nok til å gi rikelig med luft til lyset inni. Hvis du ved et uhell kutter et stykke av, må du bare fikse det Tilbake på med en tannpirke - ingen vil se den i mørket. Gni kutteflatene med petroleumjell for å gjøre din jack-o-lantern vare lenger.

Lite-Brite Pumpkin

Denne ideen fra Paul Lowe i New York City ble inspirert av det klassiske Lite-Brite-leketøyet. Klipp av gresskarens lokk og hek det ut. Bruk en øl til å slå hull i gresskaret i den formen du vil ha, for eksempel en flaggermus eller et spøkelse. Plasser batteridrevne strenglampe inne i gresskaret og sett en pære gjennom hver hullet du gjorde. Slå på lysene og sett lokket på gresskaret.

Malte gresskar

Prøv å male hele gresskar med latex eller akrylmaling. Lag ansikter, skummelt scener eller bare mønstre. Du kan også kle på opp et malt gresskar med glitter, falsk hår, googly øyne og andre håndverk. Hvis du setter et malt gresskar ute, kan du belegge det med polyuretan for å beskytte det mot været.

Veggie Head

Kutt Sett opp forskjellige grønnsaker og frukt som røkiser, paprika, salat, squash, epler og agurker. Fest biter til en hel gresskar med tannpirkere for å lage øyne, nese, ører, munn, hår og alt du kan tenke på. trenger en liten hammer for å kjøre tannplukkene inn i gresskaret. Prøv salathår, reddikøye, en pepperring munn, en nd eple skive ører.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------