Stilling: ovs0

Hvordan markere et Patchwork Quilt

 

Quilting Design

1.

Undersøk lappeteppeet og avgjøre om det skal dynes i en overordnet design, eller hvis den skal være quiltet med individuelle design i bestemte områder av dynen . Tenk på bakgrunns- eller fylldesign for å passe rundt motiver.

2.

Forskning quilting bøker, quilting magasiner, DVDer, eller gå online for å få designinspirasjoner. Bookmark potensielle motiver.

3.

Kombiner eller modifiser design, eller lag ditt eget. Kjøp mønstre, sjabloner eller maler eller bruk design direkte fra referanse kilder, og pass på å følge opphavsretten. Lag fullstendige tegninger av ferdige design.

4. Marker over trukket linjer med en fin spiss svart markør for å sikre synlighet. Spor design på sporpapir eller papir. Pin design i de mellomrom de vil fylle. Se etter passform og effekt og redesign om nødvendig.

Velg Verktøy

1.

Få ut en 12- til 18-tommers linjal for å markere kortere, rett linjer og en målestokk for å markere lange, rette linjer.

Test de forskjellige pennene og blyantene på stoffskrapene for å sikre at de er synlige under quilting, og at de kan fjernes helt etter quilting.

3.

Samle andre verktøy som trengs for å overføre designene - stenciler, maler eller mønstre. For originale design, lage din egen papp eller plast maler ved hjelp av lett papp eller mal plast og en fin punkt verktøy kniv. Du kan også bruke frysepapir og saks. Marker designen

1.

Tape den pressede quiltoppen til arbeidet på overflaten, utjevner rynker.

/p>

2.

Merk først de viktigste quiltingmotivene. Pin eller hold maler på plass. Bruk en blå vannoppløselig markør. På mørke stoffer bruker du en lyspyntens blyantmarkør. Legg deretter sekundære motiver og kantdesigner og merk dem.

3.

Legg til bakgrunnsdesign. Bruk linjaler til å tegne kvadratisk rutenett, quilt 1/4 tommers ut fra sømslinjer, eller bruk mønstre eller stenciler.

4.

Fjern tape fra merket topp. Lag toppen med batting og bakside, Tørk lagene sammen, etter merkede linjer. Spritz topp med kaldt vann når quilting er ferdig til blå markør forsvinner.

Tips og advarsler

 • Hvis lappeteppeet håndteres mye, kan blyantpennene bli svake. Vær forberedt på å fornye dem mens arbeidet pågår.
 • Hvis du bruker stenciler for kantkjetting, gjør du en forhåndsvisning før merking for å se hvilke justeringer i mønsteret må kanskje gjøres på grunn av varierende lengder av dyner. Juster i hjørner eller midtpunkt.
 • Ikke stryke stoffet eller exponere det for å varme mens den blå markeringen er på plass. vil sette fargen a og det vil ikke vaske ut.
 • Etter å ha bundet dynet, vask det grundig med såpe og vann for å fjerne merkerester.
 • Et vakkert laget lappeteppe er behagelig i sin egen rett, men det som bringer det til livet, er quiltingsprosessen. Det er dimensionaliteten av quiltingen som gir definisjon og tekstur til lappeteppeet. Quiltdesignet bør utfylle toppen og må passe til quiltingmetoden du har valgt - hånd, maskin eller en kombinasjon av de to. Det er tydelig å markere quiltdesign på dynetoppen og gjør quilting enklere.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------