Stilling: ovs0

Hvordan male et bilde på veggen

 

1.

Ta en titt på rommet. Velg et bilde du føler er relevant for rommets overordnede tema.

2.

Bruk en håndverksprojektor til å projisere bildet på veggen. Denne projektoren finnes i håndverksbutikker. En av de beste tingene med en håndverksprojektor er at den projiserer fargen på veggen, så du trenger ikke å lage en fargekopi eller en gjennomsiktighet av bildet.

3. < / p>

Juster projektoren for å gjøre bildet til ønsket størrelse på veggen.

4.

Bruk en myk blyant for å tegne skissene på bildet. Disse linjene vil være retningslinjene når du fyller ut bildet. Skygg de mørkeste områdene på bildet med myk blyant.

5.

Velg malingsfarger som passer til bildet, og hell dem i små plastbeholdere. Unngå å gjøre malingen for tynn fordi den kan stryke på veggen. Små beholdere med innvendig latexfarge fungerer godt.

6.

Paint de store områdene av bildet med en flat pensel. Du må bygge bakgrunnsfargene akkurat som du ville på et lerret. Bland fargene på veggen ved å bruke farger på toppen av en tidligere som ikke har tørket ennå. Merk farger og toner på bildet, og prøv å kopiere dem på veggen med malingen.

7.

Sett detaljene på bildet med en rund pensel. Bruk en liner pensel til å male i de fine detaljene.

Hvis en vegg i hjemmet mangler litt spenning, er det på tide å gripe en pensel og litt maling. Å male et bilde på veggen kan gi opp en kjedelig vegg og legge til interesse for hjemmet ditt. kunst kan legge farge til et rom, og det er den perfekte måten å uttrykke din kunstneriske side på. Du trenger ikke å ha stor kunstnerisk ferdighet til å male et bilde på veggen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------