Stilling: ovs0

Hvordan lage umiddelbar mugg

 

1.

Slå ut like biter av kitt fra rør A og B. Hvert rør har en annen farget kitt. Bedrifter utformer disse putties for å reagere kjemisk med hverandre når du blander dem. Tår av nok til å dekke prototypen din.

2.

Knude de to klutformene sammen i hendene i ett helt minutt. Undersøk putten og fortsett å knead til den er en jevn farge i hele.

3.

Rull putten opp i en ball.

4.

Legg putten på toppen av prototypen din, begynner på høyeste punkt. Bruk fingrene, dra putten ned over objektet til du treffer arbeidsflaten. Pass på at kittet er minst u0026 # xBC; tommers tykk på et gitt punkt. Helt dekke objektet. Vent 15 til 20 minutter for at kittet skal herdes.

5.

Skyll forsiktig putten av prototypen din. Herdet kitt er ekstremt fleksibelt og bør løsne seg lett, men det vil rive hvis du bruker for mye kraft.

Tips og advarsler

  • Moldkitt er trygt nok at hudkontakt vanligvis ikke er et problem. Men hvis du har sensitiv hud eller er utsatt for allergi, bruk hansker.
  • De fleste støpematerialer tar timer, enda en dag eller to, for å kurere riktig. Men hvis du er kort tid, er det en rask og enkel muggdannelsesmetode. Du trenger noen todelt støpeform, som du finner på en hvilken som helst håndverksbutikk. Denne putten kan brukes til å kaste gjenstander av nesten ethvert materiale. Mange av dem kan til og med brukes til å støpe mat, men kontroller alltid emballasjen for å sikre at merkevaren din er matvare.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------