Stilling: ovs0

Hvordan lage sløyfer i hodepinner

 

1.

Tre pärlene eller steinene på hodepinnen. Pass på at du forlater minst 1/2 tommers ledning for å lage og pakke sløyfen.

2.

Bruk rundnespen, bøy ledningen til 90 graders vinkel . Legg 1 til 3 mm mellom bøyningen og perlene for å sikre at du har nok plass til en wrap.

3. Hold den røde halvdelen av hodestøtten i rund- nesetang. Wrap den blanke ledningen rundt tippen av nesetangen en gang for å lage en løkke. Hvis sløyfen ser skrå ut, bruk tangen til å rette den ut ved å trekke tippens tipp gjennom sløyfen du nettopp har opprettet og bøy den i form.

4.

Fest den Hodetelefonen til smykkeet ditt ved å tråkke sløyfen på forankringsstykket (for eksempel en kjedeforbindelse eller en øredobb).

Klem sløyfen godt stengt med leiligheten din -nett tanger og forsegle sløyfen med en wrap. For å koble wrap, ta tak i den løse enden til venstre fra å skape sløyfen mellom din nesetang. Wrap enden av ledningen tett rundt den nakne delen mellom sløyfen og perlene. Du trenger bare å vikle en eller to ganger for å lukke sløyfen på en sikker måte. Trim av den gjenværende løs ledningen med trådkuttere.

Å vri en sløyfe i en pinne eller et annet stykke ledning er en av de viktigste smykkeskapene du kan lære. Headpins og wire wrap loops er den vanligste måten å koble ulike elementer av et smykke. Det kan være skremmende å forsøke å lage en løkke på egenhånd enn å bruke en preformed ring. Men å lære denne ferdigheten sparer både tid og penger, og produserer et mye renere og mer profesjonelt utseende i smykker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------