Stilling: ovs0

Hvordan lage penner fungerer bedre

 

1.

Tapp pennen på pennen lett mot siden av pulten og rist den med en skarp nedadgående bevegelse. Dette sikrer at blekket er nær toppen av pennen. Forsikre deg om at punktet er peket vekk fra deg og andre i tilfelle blekksprut.

2.

Forsiktig krypter sirkler på et stykke papir. Ofte vil dette starte blekk som strømmer gjennom spissen igjen. Hvis ikke, gjør det samme på et drikkeglass eller glassoverflate. Glasset skyver ballen ned, slik at det smøres med blekk. Prøv å skrive.

3.

Sprøyt fingeren med vindusrenseren hvis trinn 2 ikke fungerer. Rull pennen over fingeren. Dette fjerner smuss og smuss fra ballen som kan føre til at den holder seg fast. Test pennen på et stykke papir.

4.

Skyv pennen i en plastpose og lukk den stengt hvis trinn 3 mislykkes. Vri vannet i vasken for varmt og hold posen under vannet i omtrent to minutter, og fokuser strømmen nær spissen av pennen. Prøv å skrive. Varmtvannet bør hjelpe tynn, spesielt tykk eller tilstoppet blekk, slik at pennen skrives igjen.

Alle har dem: penner som hopper over eller slutter å fungere helt, selv om du tydeligvis kan se blekk fremdeles i reservoaret. Dyrt eller billig, ingen ønsker å kaste bort en perfekt pen penn, bare fordi det er temperamentsfullt. Noen går i stor lengde for å prøve å få pennene sine til å fungere igjen, til og med ty til å suge på spissen for å få blekket til å komme gjennom. Ikke bare er dette en oppskrift på inntak av bakterier, det kan resultere i å innta blekk eller få pennen til å eksplodere inni munnen.
Heldigvis er det mange metoder for å prøve å få pennen din til å jobbe igjen. Noen av dem virker ekstreme, men alle av dem er verdt et forsøk.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------