Stilling: ovs0

Hvordan lage gode bilder med en Panasonic Lumix

 

1.

Slå kameraskiven til 'På' -posisjon. Bryteren er den minste av tre på toppen av kameraet.

2.

Vri innstillingshjulet til det intelligente autofokusalternativet. Skiven er på toppen av kameraet til høyre. Ikonet ser ut som et lite kamera med bokstavene 'iA' ved siden av det.

3.

Bytt kameraet til opptaksmodus ved å flytte bryteren på baksiden til kamerasymbolet .

4.

Velg et alternativ ved å bruke navigasjonspilene på baksiden av kameraet. Trykk på sideknappene for å bytte mellom modusene og trykk deretter på 'OK' -knappen for å lagre innstillingen.De forskjellige innstillingene er portrett, landskap, makro, nattportrett og nattlandskap. Portrett er symbolisert med et ansikt; Det følger ansiktet for å ta tydelige, lyse portretter. Landskap ser ut som et fjell; det tar skarpe bilder av utendørs natur. Makro-ikonet er en blomst, det bidrar til å ta tydelige bilder av nærbilder. Nattportrett er en person ved siden av en stjerne, den bruker blits til å ta naturlig utseende på mennesker og natteliv. Nattelivet er symbolisert av et fjell ved siden av en måne, det bruker en utvidet lukkerhastighet for å ta bilder av nattlandskap uten blits.

5.

Ramme skjermen i søkeren eller på kameraets LCD skjerm. Pekskytekameraer bruker zoomspaken som er festet til lukkerknappen på toppen av kameraet for å fokusere. Skyv spaken til høyre for å zoome inn og skyv den til venstre for å zoome ut. SLR-kameraer snu ringen på objektivet til høyre for å zoome inn, til venstre for å zoome ut. Noen speilreflekskameraer har faste linser som ikke beveger seg. Hvis dette er tilfelle, beveger deg mot eller vekk fra motivet for å zoome inn eller ut.

6.

Trykk lukkeren knappen midt i tre på toppen av kameraet, halvveis inn for å fokusere kameraet. Hold lukkeren trykket halvveis inn og vent på pipet som bekrefter motivet, er i fokus. Trykk utløserknappen nede i resten av veien å ta sjansen.

7.

Se på skjermen på LCD-skjermen direkte etter at den er tatt. Bildet vises i 2 til 4 sekunder etter hvert skudd. For å se på bildet igjen, bytt kameraet til avspillingsmodus ved å flytte bryteren på baksiden fra kameraikonet til sidetrekanten. Trykk på pilene for å flytte frem og tilbake gjennom bildene på minnekortet.

Lumix er en serie digitale kameraer produsert av Panasonic. Kameraene spenner fra lav-end til high end digital single lens reflex (SLR). Flere modeller av kameraet eksisterer mellom dette området, men de har mange lignende egenskaper. Kameraene er laget med tyskbaserte Leica-objektiver, produseres i Japan og har mulighet til automatisk skyting. De fleste store forskjellene i drift eksisterer i fokus mellom normale digitale Lumix-kameraer og digitale SLR Lumix-kameraer.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------