Stilling: ovs0

Hvordan lage fugleførere for førskolebarn

 

1.

Ta en tur med barnene dine for å samle furuskegler. Få en for hvert barn som deltar i båten.

2.

Innkjøp fra slakteren din. Suet er animalsk fett. De fleste slaktere vil ikke få det ut på displayet, så du må spørre. Suet er myk og lett å jobbe med. Hvis slakteren ikke har det, kan du kjøpe suet i fuglefrøgangen på din lokale dyrebutikk og myke Det er i mikrobølgeovn.

Legg pine-keglen på vokspapir og bind et otte-tommers stykke garn eller snor rundt bunnen av furuskeglen. Dette vil fungere som hengemekanismen for fuglefôreren.

4.

Spre et tykt lag av suet over fyrkeglen med en liten spatel. Suet er fettete og rotete, som ofte er en del av moroa for barn. Vask førskolebarn 'hender med såpe og vann ved ferdigstillelse, slik at fuglefrø ikke holder seg til små fingre.

Hell en kopp fuglefrø på vokspapir og kast pine kjegle til å belegge godt. Løft kantene på vokspapiret for å flytte fuglefrø inn i senteret og fortsett å rulle furuskeglen til det er godt belagt. Bruk ekstra fuglefrø hvis nødvendig.

p> Heng din fuglkakefuglmatre fra en nærliggende gren eller hyrdekrok nær et vindu hvor du og dine barnehage kan nyte å se på fuglene spiser.

Tips og advarsler

  • Substitusjonsforkortelse hvis du absolutt ikke kan finne det, men det er ikke så velsmakende som fuglene.
  • Overvåke små barn nært under denne aktiviteten for å gjøre sikker på at de ikke legger noen av materialene i munnen.
  • Førskolebarn elsker å delta i håndverk og hands-on aktiviteter er en fantastisk måte for dem å lære. Pine cone bird feeders har vært en populær håndverk aktivitet i klasserom i mange år. En av nøkkelbestanddelene i en fuglkakefuglmater har alltid vært jordnøddesmør. For å være i samsvar med regler som de fleste førskolene har angående bruken av peanøttprodukter, er det funnet en utmerket peanøttsmør erstatning. Ved å bruke enkle forsyninger fra butikken, kan du nyte dette håndverket med barnehagerne og tiltrekke lokale fugler til hjemmelagde fuglmatere.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------