Stilling: ovs0

Hvordan lage fisk ut av papp

 

1.

Dekke alle overflater og gulvet rundt arbeidsområdet med avis eller slippekluter. Don plast regnskåter for å beskytte klærne.

2.

Dyp innleggingsbørsten i vann og børst en hel side av pappa. Gjenta for den andre siden. Borsting av papp med vann på begge sider sørger for at det ikke vil skje når det er malt. I sin videoopplæring anbefaler Introduksjon til 'Akrylmaleri', akrylmaler Bob Davies, hvordan du tegner og maler, at du bruker ett eller to lag akrylmaling for å prikke pappen og sørge for at den ikke vil kile.

3.

La den grunnpappa tørke over natten.

4.

Velg en fiskeskisse fra farger eller fullfargede fisk bilde. Tegningene eller bildene kan være av hele fisk eller fiskeskeletter. Kaboose, Family Fun og Enchanted Learning har utskriftsfarger som du kan bruke. National Geographic and Aquaculture i klasserommet har fargebilder av en rekke fiskearter.

5.

Røff skisse din valgte fisk på pappa med en grunnskolepenne eller svart fargestifter, bruk din valgte fisk disposisjon eller bilde som en guide. Det er ikke nødvendig å være nøyaktig.

6.

Klem en blomst akrylmaling inn i hver del av malepaletten din. Bruk farger som passer til ditt fisk bilde eller velg dristige, lyse, kontrastfargede farger for en fantasyfisk. Bruk et fargeblandingsdiagram for å lage dine egne farger. 'Blanding med en børste er messier og det er vanskeligere å holde en ren blanding', så australsk akrylmaler og kunstinstruktør Julie Duell, som har lært kunst siden 1970, anbefaler å bruke en palettkniv til å blande farger i stedet.

7.

Paint din fisk etter ønske. La malingen tørke over natten.

8.

Klipp malt fisk fra pappplaten. Pensle vann på den ene siden av hver fisk. Påfør to til tre lag klar akrylforsegling til den andre siden og kantene på hver fisk. Tillat å tørke over natten mellom hvert lag av tetningsmasse. Vannet forhindrer fisken i å svinge.

9. Bruk to til tre strøk fugemasse til den andre siden av hver fisk. Tillat å tørke over natten mellom strøk. Ikke bruk vann på siden av fisken som allerede er forseglet.

10.

Klipp 1 tommers kvadrater av magnetstrimmel, som er tilgjengelig på de fleste maskinvare- eller håndverksbutikker. Lim en stripe på hver side av hver fisk, så nær kanten av munnen som mulig.

Tips og advarsler

  • Lag en fiskestang fra en 3- til 4-fots kvist eller dowel rod. Kvisten bør være minst 3/4-tommers diameter ved bakken, som taper til 1/4-tommers ved spissen. Hvis du bruker dowel stenger, bør de være 1/2-tommers diameter. Fest en streng til den smale enden av kvistet eller til hver ende av stangen. Fest de to første tommer av spissen og knuten på strengen med to lag med lystfarget duct tape. Wrap den andre enden av kvist eller dowel stang med tre til fire lag av duct tape, 4-tommers bred for å skape et håndtak. Lim den løse enden av strengen mellom to stykker magnetstrimmel. For å spille, skjul fisk bak en skjerm eller på baksiden av en lenestol. Slipp linjen bak stolen og trekk opp fisken som festes til magneter.
  • Fiske spill er morsomme for småbarn og små barn. Å lage pappfisk gir småmotoriske ferdigheter når du tegner, farger og kutter ut fisken. Barn lærer delene av fisken mens du tegner, noe som også gir mulighet til å utøve beslutningstaking og engasjere seg i kreativt uttrykk. Hvis du nummererer fisken, kan barna øve telling. Lag par fisk i forskjellige farger for å oppmuntre barn til å bruke fargeord og sortere etter attributt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------