Stilling: ovs0

Hvordan lage et pannebånds hårbue for et spedbarn

 

1.

Velg et fargevalg for barnets hodebånd. Hvis du for eksempel bruker grønn, kan du prøve å blande og matche nyanser av grønt i elastisk blonder og båndruller for å gi hodebåndet et signaturutseende.

Mål omkretsen av babyens hode hvor bandet skal gå. Klipp et stykke 1-tommers elastisk blonder som er litt kortere i lengden for å sikre at båndet passer perfekt. Hvis du klipper elastikken i samme størrelse som hodemåling, båndet vil passe løst og til slutt falle av.

3.

Klipp et stykke av u0026 # xBE; -bånd 2 til 4 tommer mindre enn pannebåndet. Klipp dette båndet slik at når den er syet på toppen av elastisk blonder, vil endene av båndet sitte rett bak babyens øredobber. Sy sammen elastikken i endene. Strikk båndet på toppen av de sytede elastiske ender for å dekke de elastiske stingmerkene.

4.

Lag en liten bue for hodebåndet fra den andre rullens bånd. spiller ingen rolle hvordan du binder båndet; en bue som den i en bundet skoskel fungerer fint. Kutt hakk som ser ut som trekanter i bueender. Hakkene legger litt detalj i bøyen, men du kan legge dem ut hvis du velger.

5.

Sy buen på hodebåndet i midten eller litt til siden . Sy den på toppen av u0026 # xBE; -inch båndet og gå hele veien gjennom til blonder. Sy en liten knapp i midten av båndblomsten for å gi den litt mer dimensjon og karakter.

Et spedbarns hodebånd med en bue er en rask og enkel måte å kle opp en baby jente til en rekke anledninger. Et hodebånd er en nydelig aksent om babyen din ble født med et hode fullt av hår eller bare en liten ferskenfuzz. Ved å designe dine egne spedbarns hårbånd med forskjellige bånd og blonder, kan du lage en rekke utseende uten å bryte budsjettet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------