Stilling: ovs0

Hvordan lage et fjell med håndverk

 

Papir-m u0026 # xE2; ch u0026 # xE9;

1.

Klipp strimler av avis mellom 1 og 2 tommer bred. Avisen kan være lengre. Fyll en bolle med varmt vann og la avisblokkene suge i omtrent en time.

2.

Hell ca 1 qt. av vann i den andre bolle. Tilsett mel mens du blander til pastablandingen har en løpende konsistens. Dette er papir-m u0026 # xE2; ch u0026 # xE9; lim.

Koble opp noen tørre stykker avis tett inn i en kegleform ca 6 inches bred og 6 inches høy. Lim grunnen av keglen til papp, som vil være grunnlaget for fjellet. Plasser kjeglen hvor som helst på pappa. Sørg for at det er nok plass til omkringliggende gjenstander som elver og trær.

4.

Dip hver stripe av våt avis i papir-m u0026 # xE2; ch u0026 # xE9; lim, som dekker hele stripen, legg det flatt over keglen. Bygg opp papir-m u0026 # xE2; ch u0026 # xE9; til den er minst 1/8-tommers tykk. Bruk fingeren til å pusse riller og klumper inn i fjellets overflate for å få det til å se roligere og mer realistisk ut. La den ferdige fjellformen tørke i noen dager.

Maler- og etterbehandlingstøy

1.

Lakk kartongbunnen av fjellgrønt for å representere gress. La malingen tørke. Mal en blå, snake elv på pappbordet og la den tørke.

2.

Paint fjellet de ønskede fargene. Se på bilder av fjell for å få en ide om fargeskjemaet du vil bruke. Bruk en mørkere farge til å male sprekker for å gi fjelldybden.

3.

Slå av bomullsbolter og lim dem langs toppen eller toppen av fjellet for å representere snø.

4.

Lim grønne fjær til toppen av pinner for å lage trær. Lim grunnen av trærne langs bunnen av fjellet og på pappbordet.

5.

Krymp litt plastfolie og flatt det. Lim plastpakningen over den blå elven for å gi vannet utseendet til en skinnende, boblende bekk. Lim pebbles langs elvens kant og spredt rundt fjellbunnen.

Tips og advarsler

  • Kjøp pakker med små plastdyr og lim dem rundt
  • Bygg og lim sammen et lite fjellhytte laget av pinner eller tannpirkere. Lim en liten tuft av bomullsbukk på toppen av skorsteinen for å representere røyk, lim deretter sammen et tannpiregjerde rundt huset.
  • Håndverk er en aktivitet som skaper en bonding opplevelse mellom deg og barnet ditt. Innlemme geologi i å lage ved å lage et fjell ved hjelp av grunnleggende håndverk forsyninger. Enten barnet ditt drømmer om å klatre på Mount Everest eller bare liker bergarter, bygger og maler sitt eget fjell, vil gi barnet ditt en tredimensjonal skulptur av hans favorittfag. Selv om det er litt på den rotete siden, gjør et fjell med håndverksmaterialer en hands-on aktivitet som du og barnet ditt kan nyte sammen.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------