Stilling: ovs0

Hvordan lage et Pop-Up-kort

 

1.

Brett et ark med kartong i halvparten. Dette foldede stykke kartong blir basen av popup-kortet.

2.

Stamp et bilde på et annet ark med kartong med en svart blekkpute. Hvis du er kunstner, tegner du ditt eget bilde for å gjøre kortet ditt enda mer personlig. Tegn tabeller på de fire sidene av bildet med en blyant. Flikene vil feste bildet til kortbunnen.

3.

Farg det stampede eller tegnet bildet med fargestifter eller markører, og skjær bildet ut med en saks eller en håndkniv. Saksene fungerer bedre for enkle design, og håndflaten fungerer best for et mer komplisert bilde eller mønster.

Score en linje gjennom midten av bildet med en linjal eller en rett kant. Legg inn flere linjer der fanene du har tegnet, møter designen.

5.

Påfør lim til hver av kategoriene. Legg limte faner inne i kortet og la dem tørke.

6.

Brett kort med fingrene, når kortet er helt tørket, for å stramme folderne på kortet.

7.

Skriv en melding på innsiden av kortet for å gjøre kortet mer personlig og legg til flere motiver med fargestifter eller markører hvis du velger.

Tips og advarsler

  • Du kan c olor, legg til glitter eller legg til flere popup-bilder på toppen av ditt første popup-bilde. Vær kreativ, og det er ingen grense som det du kan designe.
  • Voksne bør bruke håndbrikker. Hvis barn blir involvert, bør de bruke saks.
  • Hvis du liker å lage dine egne gratulasjonskort og leter etter en ny måte å gjøre kortene dine skiller seg ut, kan du prøve å lage dine egne popupkort. Du kan lage dine egne design for popupkortet ditt, eller du kan bruke gummistempler for et bilde. Enkelheten ved å lage et popup-kort gjør at noen fra barn til voksne kan produsere et vakkert og unikt kort for enhver spesiell anledning.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------