Stilling: ovs0

Hvordan lage en tofargelayout fra et bilde for en tinnpynt

 

1.

Åpne Adobe Photoshop. Klikk på Rediger og velg Åpne. Velg bildet ditt og klikk på Åpne.

2.

Klikk på Bilde danner menyen øverst på skjermen. Hold musen over Mode til en annen meny kommer opp. Klikk på alternativet Gråskala i denne nye menyen. Når Photoshop spør deg om du vil kaste bort fotografens fargeinformasjon, klikker du Ja.

3.

Klikk på Filtre fra menyen øverst på skjermen og svinger musen over det kunstneriske alternativet. En ny meny vises.

4.

Velg Cutout fra den nye menyen. Et nytt vindu vil dukke opp som gir deg en forhåndsvisning av kunsten din stykke gjengitt med dette filteret. Det ledsages av flere innstillinger som du kan endre.

5.

Klikk på glidebryteren under Antall nivåer. Tegn pilen på linjen alle veien til venstre. Dette vil redusere antall toner i bildet ditt til to - svart og hvitt.

6.

Klikk på glidebryteren under Kant enkelhet og dra dens pilen helt til venstre. Denne innstillingen bestemmer hvilke deler av bildet ditt filteret vil tolke for å være svart. Hvis du gjør dette, vil det hente detaljer.

7.

Klikk Ok, å bruke filteret på bildet ditt. Lagre og skriv ut det resulterende bildet. Legg bildet over et ark med carbon pa per, med den svarte siden av karbonpapiret peker ned. Plasser begge over ornamentet ditt og spor over utskriften med blyant. Fjern utskriften og karbonpapiret for å avdekke en duplisert design på ornamentet ditt.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen fungerer med alle Creative Suite-versjoner av Photoshop (CS1-CS4). Hvis du ønsker å bruke et annet kunstprogram, vil prosessen være lik, men ikke eksakt. De fleste kunstprogrammer har et filter som ligner på Photoshop 's Cutout, så undersøke programmets menyelementer.
  • Selv om tinnpyntegjenstander kan vise mye detalj i designen, kan de ikke håndtere det rene antallet detaljer som finnes i et vanlig bilde. Hvis du ønsker å bruke et bilde som grunnlag for designet, må du justere det digitalt slik at det består av kun to farger, svart og hvitt. Bildet ditt blir formidlet gjennom negativ plass, som en stencil. Du kan imidlertid ikke bruke bare et gammelt bilde. Prøv å velge en som har mye kontrast mellom positiv og negativ plass. Ellers kan sluttresultatet ditt virke for rotete.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------